Jelka van Houten doet opvallende bekentenis in Jelka, Op Eigen Houtje (video)

Jelka van Houten doet opvallende bekentenis in Jelka, Op Eigen Houtje (video)

Dinsdag 15 augustus 2023 om 15:48

Jelka van Houten heeft een nieuw televisieprogramma genaamd Jelka, Op Eigen Houtje, dat vanaf 30 augustus te zien zal zijn op Net5. Zij geeft daarin huizen een make-over. Ook vertelt ze zo nu en dan iets over haar eigen leven. Bijvoorbeeld dat ze zelf 600 laarzen heeft die ze niet draagt.

Lees verder onder de video.

Jelka Op Eigen Houtje is vanaf 30 augustus te zien op Net5 en op streamingdienst Prime Video. Vanaf dan kun je de leukste fragmenten van Jelka Op Eigen Houtje terugkijken via Gids.tv.

Zie hieronder een Shownieuws-fragment met Jelka en Henry die B&B Vol Liefde-eigenaren imiteren:

<em>Jelka van Houten</em> doet opvallende bekentenis in <em>Jelka, Op Eigen Houtje</em> (video) Jelka van Houten heeft een nieuw televisieprogramma genaamd Jelka, Op Eigen Houtje, dat vanaf 30 augustus te zien zal zijn op Net5. Zij geeft daarin huizen een make-over. Ook vertelt ze zo nu en dan iets over haar eigen leven. Bijvoorbeeld dat ze zelf 600 laarzen heeft die ze niet draagt. Lees verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door J.F van houten (@jelkavanhouten) Jelka Op Eigen Houtje is vanaf 30 augustus te zien op Net5 en op streamingdienst Prime Video. Vanaf dan kun je de leukste fragmenten van Jelka Op Eigen Houtje terugkijken via Gids.tv. Zie hieronder een Shownieuws-fragment met Jelka en Henry die B&B Vol Liefde-eigenaren imiteren: Bekijk ook Video: Jelka van Houten doet oproep voor woonprogramma Jelka, op eigen houtje Bekijk deze video » Eerste beelden uit Jelka, op eigen houtje: "Het is gewoon veel te geel" Bekijk deze video »
TV :
Jelka van Houten doet opvallende bekentenis in Jelka, Op Eigen Houtje (video)

Actuele video's

Meer actuele video's