Fortuna Sittard - Ajax live op tv en online (Eredivisie)

Fortuna Sittard - Ajax live op tv en online (Eredivisie)
Wedstrijd in vierde speelronde

Sport :

Op zondag 3 september spelen Ajax en Fortuna Sittard in de vierde speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Fortuna Sittard Stadion in Sittard. De wedstrijd wordt om 14.30 uur live uitgezonden op ESPN 3.

Je kunt het live verslag van deze wedstrijd luisteren op JUKE.

Samenvatting en hoogtepunten Fortuna Sittard - Ajax

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ajax
De ploeg van Maurice Steijn verloor in de vorige wedstrijd twee kostbare punten in het Van Dongen en de Roo Stadion. Met een elftal waarvan (op een goede dag) nog maar vijf spelers vorig seizoen al in het Ajax shirt speelden, moeten de Ajaxcieden afreizen naar Sittard. Aldaar treffen ze Fortuna, die dit jaar al twee punten. van Feyenoord afpakte. Vorig jaar won Ajax maar nipt in Sittard, toen Yilmaz in de 87ste minuut nog een goal maakte en Fortuna zelfs een gigantische kans kreeg op de 3-3.

Bekijk het complete speelschema van Ajax.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 14.00 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur

Fortuna Sittard - Ajax is zondag 3 september om 14.30 uur live te zien op ESPN 3. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's