Nieuw op Prime Video: deze films en series zijn nieuw in oktober 2023

Nieuw op Prime Video: deze films en series zijn nieuw in oktober 2023
Met onder meer Upload en Totally Killer

Film :

Het is indian summer tijd! De eerste blaadjes vallen van de bomen maar zeker aan het begin van deze maand is het nog lekker genoeg om zo af en toe buiten te zitten... als het niet te hard regent, anders kan je beter onder je dekentje gaan zitten en de nieuwste films kijken! Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in oktober 2023.

5 kijktips van Gids.tv

Totally Killer (6 oktober)

Prime Video (film)

Olivia Holt e.a. in 'Totally Killer'. Bron: Prime Video
Op Halloween wordt de moeder van de tiener Jamie vermoord. Jamie komt per ongeluk in het jaar 1987 terecht, het jaar waarin drie tieners vermoord worden. Daar bundelt ze de krachten met de jongere versie van haar moeder om de moordenaar te stoppen. Jamie riskeert wel in het verleden vast te zitten. Lees hier waar je vanaf 6 oktober Totally Killer kunt kijken.

The Wheel of Time (6 oktober)

Prime Video (serie, finale)

Josha Stradowski als Rand en Zoë Robins als Nynaeve in 'The Wheel of Time'. Bron: Prime Video
Het verhaal gaat over Moiraine. Ze maakt deel uit van de Aes Sedai, een organisatie bestaande uit vrouwen die magie beoefenen. Zij neemt een groep van vijf jonge mensen op reis rond de wereld. Hoewel Rand dacht dat hij de Dark One had vernietigd, is het kwaad nog steeds in de wereld aanwezig. In het tweede seizoen krijgen de vijf jonge vrienden van de Two Rivers te maken met nieuwe dreigingen. Bekijk hier waar je The Wheel of Time kunt kijken.

Lees hier onze eerste indruk recensie van The Wheel of Time seizoen 2.

Continental: From the World of John Wick (6 oktober)

Prime Video (serie, finale)

De driedelige serie duikt in de ontstaansgeschiedenis van het iconische hotel voor huurmoordenaars dat centraal staat in het John Wick universum. Door de ogen van een jonge Winston Scott voert de serie terug naar het grimmige New York van de jaren '70, waar hij geconfronteerd wordt met het verleden. Hij trekt een spoor van vernietiging door de mysterieuze onderwereld van het hotel, vastbesloten om het te veroveren en uiteindelijk de macht te grijpen. Bekijk hier waar je John Wick: The Continental kunt streamen.

Lees hier onze eerste indruk recensie van Continental: From the World of John Wick.

Everybody Loves Diamonds (13 oktober)

Prime Video (serie, bingen)

Kim Rossi Stuart en Anna Foglietta in 'Everybody Loves Diamonds'. Bron: Prime Video
De achtdelige serie volgt een team van kleine Italiaanse criminelen, onder leiding van Leonardo Notarbartolo (Rossi Stuart), die erin slaagt om de hoogste beveiliging te misleiden met een geniaal meesterbreinplan en voor miljoenen dollars aan edelstenen te stelen uit het Antwerpse Diamantcentrum. Bekijk hier waar je vanaf 13 oktober Everybody Loves Diamonds kunt streamen.

Upload, S3 (20 oktober)

Prime Video (serie, première)

Robbie Amell en Christine Ko in 'Upload'. Bron: Prime Video
Een jonge app-ontwikkelaar, Nathan Brown, belandt in het ziekenhuis na een ongeluk met een zelfrijdende auto. Daar moet hij snel zijn lot bepalen. We gaan verder met Nora en de zojuist gedownloade Nathan. Ze navigeren door hun relatie, terwijl ze racen om de mysterieuze samenzwering te stoppen die miljoenen levens dreigt te vernietigen. Kunnen ze Freeyond sluiten en eindelijk samen een echt leven leiden? Bekijk hier waar je Upload kunt streamen.

Na de première van de serie (die bestaat uit twee afleveringen) volgen wekelijks twee nieuwe afleveringen, tot aan de seizoensfinale op 11 november.

Verder op Prime Video

  • Gen V (elke vrijdag, serie) In Gen V volgen we de eerste generatie superhelden die bewust zijn van het feit dat ze superkrachten hebben verworven dankzij het middel “Compound V”, dat bij hen is geïnjecteerd. De jonge superhelden gaan op de universiteit de strijd aan om zich fysiek en moreel van elkaar te onderscheiden. Kijk ook de trailer.
  • Awareness (11 oktober, film) Ian, een rebelse tiener die aan de rand van de maatschappij leeft, kan met zijn gave om visuele illusies te creëren, gedachten beïnvloeden. Door zijn krachten in te zetten voor kleine, onopvallende zwendelpraktijken, weet hij te overleven. Maar wanneer het misgaat tijdens een diefstal, lopen zijn krachten publiekelijk uit de hand en wordt Ian het doelwit van twee concurrerende organisaties die zijn gaven uit willen buiten. Kijk ook de trailer.
  • Good Luck Guys: Overleven Zonder Filter (27 oktober, realityserie, première) De serie volgt zes onverwachte koppels op een verlaten strand in Thailand. Ontdaan van alle luxe en rijkdom proberen ze onder leiding van Robbert Rodenburg hun innerlijke avonturier te vinden. Worden zij de overlevers die ze zo graag willen zijn? Of vallen hun survival skills toch een beetje tegen, eenmaal in de jungle aangekomen? En hoe gaan ze alle zware uitdagingen te lijf?

De serie begint met drie afleveringen, waarna er wekelijks een nieuwe aflevering verschijnt.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV