Serierecensie: in The Continental: From the World of John Wick zien we hoe het allemaal begon

Serierecensie: in The Continental: From the World of John Wick zien we hoe het allemaal begon
Met Colin Woodell en Mel Gibson

Film :

Vanaf 22 september is de serie The Continental te zien op Prime Video. Na enthousiaste kritieken over de vier John Wick-films met held Keanu Reeves in de hoofdrol, is de eerste prequel-serie van dit populaire wraakverhaal een feit. Met drie afleveringen van ruim 80 minuten vliegen de kogels je om de oren. Lees hier de serierecensie van The Continental.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Excommunicado
New York in de jaren '70. The Continental is een hotelketen over de hele wereld die fungeert als neutraal territorium voor leden van de duistere criminele onderwereld. Ze worden bezocht door gevaarlijke huurmoordenaars en beruchte moordenaars. Zodra Frankie Scott, met wie hij een geschiedenis heeft, iets belangrijks steelt, sleept Cormac zijn broer Winston Scott direct terug de duistere onderwereld in.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 65% | IMDb ★ 8,5

Gaan fans accepteren dat deze serie het zonder Keanu Reeves moet doen? Wij denken toch van wel. Naast een hele fijne soundtrack zit The Continental natuurlijk weer vol met de intense vuurgevechten en stijlvolle over-the-top actiescènes die fans gewend zijn van de franchise. Ook de rol van bendeleider en manager van het hotel Cormac (Mel Gibson) is aardig, een wrede en intimiderende schurkenrol. Met veel excentrieke personages zoals huurmoordenaars The Twins die de boel goed op stelten zetten. Wel gaat het hier om een televisieserie (Peacock original) waar de actie niet zo imponerend en groots is zoals in de John Wick-films. De serie weet helaas niet het niveau van de films te halen - heeft veel donkere beelden - en het verhaal voelt minder belangrijk aan. Drie sterren.

Cast
Naast Colin Woodell (Ambulance) en Mel Gibson (Braveheart) zijn ook Mishel Prada (Riverdale), Hubert Point-Du Jour (The Good Lord Bird), Nhung Kate (Bitcoin Heist), Kirk Ward (Forrest Gump) en Ayomide Adegun (The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes) te zien in deze serie. Deze productie is gemaakt door Greg Coolidge, Shawn Simmons en Kirk Ward.

Acteur Mel Gibson ( Cormac) in de serie 'The Continental'

Vanaf 22 september 2023 is de serie The Continental te zien op Prime Video. Genre: Actie, Misdaad, Thriller. De serie bevat 3 afleveringen van ongeveer 80 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV