PSV - FC Volendam live op tv en online (Eredivisie)

PSV - FC Volendam live op tv en online (Eredivisie)
Wedstrijd in de zevende speelronde

Sport :

Op zaterdag 30 september spelen PSV en FC Volendam in de zevende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Stadion. De wedstrijd wordt om 18.45 uur live uitgezonden op ESPN 1.

Samenvatting en hoogtepunten PSV - FC Volendam

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

PSV
De wedstrijd tussen PSV en FC Volendam ging vorig jaar - zoals misschien wel verwacht - twee keer naar PSV: in het Philips Stadion werd het 7-1 voor de Eindhovenaren met een hattrick van Gakpo en twee goals van Xavi Simons. In de 'return' werd het PSV wat lastiger gemaakt en in Volendam werd het dan ook 2-3 voor PSV. Hoe gaat dat dit seizoen lopen?

Bekijk het complete speelschema van PSV.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 18.00 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 22.20 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

PSV - FC Volendam is zaterdag 30 september om 18.45 uur live te zien op ESPN. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 22.20 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's