Recensie: Love Is in the Air is klassieke Hallmark romantiek met mooie plaatjes uit Australië

Recensie: Love Is in the Air is klassieke Hallmark romantiek met mooie plaatjes uit Australië
Nu in de top 10 van Netflix

Film :

Vanaf 28 september is de film Love Is in the Air te zien op Netflix. Nieuwe romantiek en drama staat op het programma met acteurs Delta Goodrem en Joshua Sasse in de hoofdrollen. Het verhaal laat zich raden, maar dat mag de pret niet drukken. Lees hier de filmrecensie van Love is in the Air.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Fullerton Airways
Een onafhankelijke piloot Dana vecht om haar familiebedrijf te behouden, maar wordt verliefd op de man - William genaamd - die is uitgestuurd om haar luchtvaartactiviteiten voorgoed te beëindigen.

Actrice Delta Goodrem (Dana) en Joshua Sasse (William) is de film 'Love is in the Air'

Beoordeling van Gids.tv: ★★

Entertainment-score: 58% | IMDb ★ 5,6

Wie verliefd wil worden op het beeldschone en wilde Australië, zit met deze romantische dramafilm goed. De blauwe zee en witte stranden zijn het prachtige decor van deze vrij saaie en afgezaagde productie. Een origineel verhaal hoef je bij de film Love is in the Air niet te verwachten, want alles gaat volgens het Hallmark-boekje. Dat is op zichzelf niet zo erg, want we weten dat juist dit recept werkt. Met het slechte weer op komst komen ook de tegenslagen en de nodige tranen, ook dat hoort erbij. Daarbij blijft alles simpel en verrast deze productie niet, maar voor fans van makkelijke romantiek is dit zeker een tip. De wereld heeft immers meer liefde nodig en dat doet deze film best goed. Twee kleine sterren.

Cast
Naast Delta Goodrem (Olivia: Hopelessly Devoted to You) en Joshua Sasse (Her Pen Pale) zijn ook Roy Billing (Never Too Late) en Steph Tisdell (Love You Like That) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Adrian Powers (A Prince in Paradise).

Vanaf 28 september 2023 is de film Love Is in the Air te zien op Netflix. Genre: romantiek, komedie, drama. Tijdsduur: 99 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's