Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in november 2023

Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in november 2023
Met onder meer The Killer en FERRY: de serie

Film :

In november zullen de temperaturen langzaam weer gaan zakken en dat betekent dat de dekentjes weer uit de kast getrokken kunnen worden om weer wat avondjes op de bank voor de televisie te verblijven. De streamingdiensten maken dat wat makkelijker door met veel nieuwe titels te komen. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in november 2023.

12 kijktips van Gids.tv

Voleuses [Wingwomen] (1 november)

Netflix (film)

Mélanie Laurent, Manon Bresch en Adèle Exarchopoulos in 'Wingwomen'. Bron: Netflix
De jeugdvriendinnen Alex en Carole zijn samen werkzaam in de misdaad. Om een schilderij uit het Louvre te stellen, hebben ze hulp nodig van de wapenhandelaar Clarence, die achterna gezeten wordt door een drugskartel, en de bokser Sam. Ze nemen het op tegen de speciale eenheden en komen erachter dat hun onderlinge relatie nooit meer dezelfde zal zijn. Lees hier waar je vanaf 1 november Wingwomen kunt kijken.

All the Light We Cannot See (2 november)

Netflix (serie, bingen)

Aria Mia Loberti in 'All the Light We Cannot See'. Bron: Netflix
Het bijzondere verhaal van Marie-Laure, een blinde tiener, en Werner, een Duitse soldaat, wiens paden elkaar kruisen in bezet Frankrijk terwijl ze beiden proberen de verwoesting van de Tweede Wereldoorlog te overleven. Bekijk hier waar je vanaf 2 november All the Light We Cannot See kunt streamen.

FERRY: de serie (3 november)

Netflix (serie, bingen)

Frank Lammers en Yannick van de Velden in 'FERRY: de serie'. Bron: Netflix
Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan de grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Samen met John, zwager Lars, Remco en Dennis gaat hij de strijd aan met de onwrikbare drugsbaron Arie Tack en een beruchte motorclub om zijn plaats aan de top te veroveren. Bekijk hier waar je vanaf 3 november FERRY: de serie kunt streamen.

Nyad (3 november)

Netflix (film)

Anette Benning in 'Nyad'. Bron: Netflix
De 60-jarige Diana Nyad blijft gefrustreerd over de manier waarop ze haar zwemcarrière de rug heeft toegekeerd. Nadat ze 30 jaar eerder de marathon niet heeft kunnen volbrengen, begint ze opnieuw te trainen. Haar doel is de eerste persoon te zijn die zonder haaienkooi van Cuba naar de Verenigde Staten zwemt. Steun krijgt ze van haar beste vriendin en coach Bonnie Stoll, die er wel haar bedenkingen bij heeft. De zeevaarder John Bartlett helpt haar de gebieden, die door haaien vergeven zijn, te overbruggen. Lees hier waar je Nyad kunt kijken.

Robbie Williams (8 november)

Netflix (docuserie, bingen)

Robbie Williams in archiefbeelden van de docuserie 'Robbie Williams'. Bron: Netflix
De documentaireserie beslaat dertig jaar, en beslaat honderden uren aan intieme, nooit eerder vertoonde persoonlijke archieven. Er wordt aandacht besteed aan zowel de hoogte- als de dieptepunten, die alle in de schijnwerpers stonden. Hoe ging en gaat Williams om met de media tijdens zijn carrière? Verslaving, professionele en persoonlijke breuken, herenigingen, herstel en de impact die dit alles heeft gehad op de geestelijke gezondheid van de artiest: het komt allemaal aan bod. Bekijk hier waar je vanaf 8 november Robbie Williams kunt streamen.

The Killer (10 november)

Netflix (film)

Michael Fassbender in 'The Killer'. Bron: Netflix
Een eenzame man is werkzaam als huurmoordenaar. Hij werkt planmatig, toont geen berouw en laat zich niet tegenhouden door zijn geweten. Daar komt nu verandering in. Steeds meer lijkt de kille man zijn verstand te verliezen. Lees hier waar je The Killer kunt kijken.

The Crown, S6 (16 november)

Netflix (serie, première)

Imelda Staunton als Queen Elizabeth in 'The Crown' seizoen 6
Het eerste deel van deze serie onthult de opbloeiende relatie tussen prinses Diana en Dodi Fayed, voordat een noodlottige autorit verwoestende gevolgen heeft. Natuurlijk is ook de rol van Charles daarin bijzonder opvallend: die wil snel na het noodlottige moment namelijk trouwen met zijn 'echte' grote liefde Camilla. Lees hier waar je The Crown kunt kijken.

Het eerste deel van de serie, bestaande uit vier afleveringen, is nu te zien. De laatste zes afleveringen verschijnen op 14 december.

Rustin (17 november)

Netflix (film)

Colman Domingo in 'Rustin'. Bron: Netflix
De homoseksuele, Afro-Amerikaanse Bayard Rustin wijdt zijn leven aan het implementeren van de rassengelijkheid. Rustin is dan ook de drijvende kracht achter de mars naar Washington in het jaar 1963 die van grote betekenis blijkt voor de burgerrechtenbeweging. Jaren later wordt Rustin ook activist voor de LGBTQ+ beweging en brengt hij de pandemie omtrent hiv en aids onder de aandacht. Lees hier waar je vanaf 17 november Rustin kunt kijken.

Scott Pilgrim Takes Off (17 november)

Netflix (serie, bingen)

Scott Pilgrim en Ramona Flowers in 'Scott Pilgrim Takes Off'. Bron: Netflix
De 23-jarige Scott Pilgrim speelt in de band Sex Bob-Omb met zijn vrienden Stephen Stills en Kim Pine. Hoewel hij een muzikant is zonder motivatie, is Scott vastbesloten om een wedstrijd te winnen die hem een platencontract kan opleveren. Zijn doel wordt bemoeilijkt wanneer hij het meisje van zijn dromen ontmoet: Ramona Flowers. Nadat ze elkaar leren kennen, ontdekt Scott dat ze zeven kwaadaardige exen heeft die hij moet verslaan om met haar uit te kunnen gaan. Bekijk hier waar je vanaf 17 november Scott Pilgrim Takes Off kunt streamen.

Leo (22 november)

Netflix (film)

Adam Sandler als Leo in de animatiefilm 'Leo'. Bron: Netflix
De vermoeide 74-jarige hagedis Leo zit al tientallen jaren vast in hetzelfde klaslokaal in Florida met een schildpad. Als Leo hoort dat hij nog maar één jaar te leven heeft, is hij van plan te ontsnappen om het leven buiten het klaslokaal te ervaren. In plaats daarvan raakt hij verstrikt in de problemen van zijn angstige leerlingen, waaronder een gemene invaldocent. Voor Leo wordt het uiteindelijk de vreemdste maar meest lonende loodjeslijst ooit. Lees hier waar je vanaf 22 november Leo kunt kijken.

Squid Game: The Challenge (22 november)

Netflix (realityserie, bingen)

Deelnemers aan The Challenge. Bron: Netflix
456 echte spelers doen mee aan het spel en streven naar een levensveranderende beloning van $ 4,56 miljoen. Terwijl ze strijden in een reeks spellen, die zijn geïnspireerd op de originele show – plus verrassende nieuwe toevoegingen – worden hun strategieën, allianties en karakter op de proef gesteld terwijl concurrenten om hen heen worden uitgeschakeld. Bekijk hier waar je vanaf 22 november Squid Game: The Challenge kunt streamen.

Obliterated (30 november)

Netflix (serie, bingen)

Terrence Terrell, C. Thomas Howell en Nick Zano in 'Obliterated'. Bron: Netflix
Een eliteteam van de Special Forces verijdelt een dodelijke dreiging voor Las Vegas. Nadat ze hun geslaagde missie groots gevierd hebben met veel drank, drugs en seks, ontdekt het team dat de bom die ze onschadelijk hebben gemaakt nep was. Het nu dronken team moet door hun beperkingen heen vechten, hun persoonlijke problemen overwinnen, de echte bom vinden en de wereld zien te redden. Bekijk hier waar je vanaf 30 november Obliterated kunt streamen.

Verder op Netflix

 • Locked In (1 november, film) Lina is een jonge vrouw, die net gehuwd is. Ze heeft echter problemen, vooral met haar schoonmoeder Katherine. De zaken verergeren binnen de familie ten gevolge van een geheime liefdesaffaire. Bovendien wil iemand Lina vermoorden, maar wie dat is weet ze niet. Wanhopig tracht ze uit te pluizen wie aan haar kant staat en wie haar om het leven probeert te brengen. Kijk ook de trailer.
 • Nuovo Olimpo (1 november, film) Eind jaren 70. Pietro en Enea zijn twee 25-jarige mannen die elkaar bij toeval ontmoeten en smoorverliefd worden. Door een onverwachte gebeurtenis raken ze echter van elkaar gescheiden. Dertig jaar lang koesteren ze de hoop dat ze elkaar terug zullen vinden, omdat ze nog steeds van elkaar houden. Kijk ook de trailer.
 • Mysteries of the Faith (1 november, docuserie, bingen) Met ongekende toegang tot heilige plaatsen over de hele wereld onderzoekt Mysteries of the Faith de geheimen van de meest legendarische schatten van het christendom. Van de Doornenkroon tot de iconische Heilige Graal: deze gekoesterde relikwieën hebben eeuwenlang miljoenen mensen geïnspireerd. Doordrenkt van mythen en legenden, en toegeschreven aan wonderen, hebben ze de menselijke geschiedenis gevormd. Kijk ook de trailer.
 • Saw (2 november, film) Freelance fotograaf Adam Stanheight en Dr. Lawrence Gordon, deze twee mannen die elkaar nooit eerder hebben gezien, ontwaken vastgebonden in een smerige, oude badkamer. Ontsnappen lijkt in eerste instantie onwaarschijnlijk, maar de twee realiseren zich al snel dat ze een kans hebben. Maar tegen welke prijs? En zijn ze alleen? Lees ook onze recensie
 • Onimusha (2 november, serie, bingen) Japan, het begin van de Edoperiode. Terwijl het land overgaat op vrede en oorlogsvoering in het verleden laat, begint een ouder wordende Miyamoto Musashi aan een geheime missie. Gewapend met een mythisch voorwerp begint Musashi aan een grootse reis om de op de loer liggende demonen te verslaan die zijn land bedreigen. Zal Musashi, met zijn zielsverslindend wapen in de hand, en een broederschap van samoerai zegevieren? Kijk ook de trailer.
 • Sly (3 november, docufilm) Al bijna vijftig jaar vermaakt Sylvester Stallone miljoenen mensen met iconische personages en blockbusters. Deze documentaire biedt een intieme kijk op de Oscargenomineerde acteur, schrijver, regisseur en producent, waarbij Stallone een parallel trekt tussen zijn inspirerende underdog-verhaal en de onuitwisbare personages die hij tot leven heeft gewekt. De film behandelt zijn vroege leven in New York City en onthult zijn triomfen en worstelingen. Kijk ook de trailer.
 • Selling Sunset, S7 (3 november, realityserie, bingen) De elitemakelaars van de Oppenheim Group verkopen het luxeleven aan rijke kopers in Los Angeles. De serie volgt de groep agenten terwijl ze door hun persoonlijke en professionele leven navigeren. In deze wereld draait alles om relaties en dat betekent vaak een groot drama. Kijk ook de trailer.
 • Blue Eye Samurai (3 november, serie, bingen) In het Japan van de 17e eeuw, waar de grenzen gesloten zijn voor de buitenwereld, zien burgers nooit een gezicht dat niet Japans is, behalve in zeldzame gevallen van illegale handel. Mizu, een halfbloed, weet dat er maar vier blanke mannen in Japan waren ten tijde van haar geboorte en is op weg om deze mannen te doden, van wie één haar vader zou kunnen zijn. Kijk ook de trailer.
 • Escaping Twin Flames (8 november, docuserie, bingen) Waarom zou je in ons digitale tijdperk je soulmate niet op het internet kunnen vinden? Dat lukte bij Jeff en Shaleia in ieder geval wel. Zij zijn de leiders van Twin Flames Universe, die online lessen verkopen die een harmonieuze unie met je voorbestemde partner garanderen. Kijk ook de trailer.
 • Suburræterna (14 november, serie, bingen) De regering dreigt ten val te komen, het Vaticaan verkeert in een crisis en de pleinen van de stad worden letterlijk in brand gestoken. In de tussenwereld heeft Cinaglia geprobeerd de erfenis van Samurai op te pakken en samen met Badali blijft hij de criminele zaken van de stad beheren, met de hulp van Adelaide en Angelica, die aan het hoofd van de Anacletis zijn gebleven, en van Nadia, die hen helpt de pleinen van Ostia te beheren. Kijk ook de trailer.
 • How to Become a Mob Boss (14 november, docuserie, bingen) Verteller Peter Dinklage begeleidt de kijker in deze serie door deze duister satirische how-to-gids die de opkomst en ondergang van de meest beruchte maffiabazen uit de geschiedenis – van Al Capone tot Pablo Escobar – onderzoekt en hun tactieken voor succes. Lees ook onze recensie van How to Become a Cult Leader, de voorganger van deze serie.
 • Best. Christmas. Ever (16 november, film) Tijdens de kerstdagen stuurt Jackie altijd een opschepperige vakantienieuwsbrief waardoor haar oude studievriendin Charlotte zich waardeloos voelt. Wanneer een speling van het lot Charlotte, haar man Rob en hun gezin enkele dagen voor Kerstmis op de besneeuwde stoep van Jackie en haar man Valentino doet belanden, grijpt Charlotte de kans om te bewijzen dat het 'perfecte' leven van haar oude vriendin onmogelijk zo perfect kan zijn. Kijk ook de trailer.
 • Nouveaux Riches [All-Time High] (17 november, film) Youss is een meesterlijke oplichter. Tijdens een pokerspel dat niet naar zijn zin loopt ontmoet hij Stéphanie, een cryptomiljonair, en ziet hij de perfecte gelegenheid om zijn schulden af te betalen. Hij probeert dichter bij haar te komen, maar hij is niet de enige...
 • Believer 2 (17 november, film) Een vastberaden detective vervolgt zijn zoektocht naar de waarheid achter de grootste drugsorganisatie van Azië en haar ongrijpbare baas met wie hij nog 'unfinished business' heeft. Kijk ook de trailer.
 • Big George Foreman (19 november, film) Volg het opmerkelijke leven en de tijden van Foreman, van Olympisch gouden medaillewinnaar tot wereldkampioen zwaargewicht. Van het Rumble in the Jungle-gevecht met Muhammad Ali in Zaïre tot zijn geloof vinden, met pensioen gaan en predikant worden. Wanneer zijn familie en de kerk in financiële problemen komen, stapt hij terug in de ring en herwint het kampioenschap op 45-jarige leeftijd. Hiermee wordt hij de oudste zwaargewichtkampioen in de boksgeschiedenis. Kijk ook de trailer.
 • Stamped from the Beginning (20 november, docufilm) Deze documentaire, gebaseerd op de bekroonde bestseller, verkent de geschiedenis van racistische ideeën in Amerika aan de hand van innovatieve animatie en inzichten van experts. Kijk ook de trailer.
 • No Voy A Pedirle A Nadie Que Me Crea [I Don't Expect Anyone to Believe Me] (22 november, film) Juan Pablo reist met zijn vriendin Valentina naar Barcelona om daar literatuur te gaan studeren en een doctoraat te halen. Maar voordat hij Mexico verlaat, raakt hij betrokken bij een crimineel netwerk. Dat inspireert hem om de roman van zijn dromen te schrijven, terwijl zijn leven absurde en sinistere wendingen neemt. Kijk ook de trailer.
 • En Helt Vanlig Familj [A Nearly Normal Family] (24 november, serie, bingen) De familie Sandell is een normaal gezin uit Zweden bestaande uit priester Adam, advocate Ulrika en hun negentienjarige dochter Stella. Ze leiden een ogenschijnlijk perfect leven in een gepolijste woonwijk buiten Lund. Op een dag verandert alles als Stella in hechtenis belandt, beschuldigd van moord. Haar geschokte ouders weten niet wat ze moeten doen. Wat is er gebeurd? Ze willen Stella koste wat het kost helpen, maar kennen ze hun dochter eigenlijk wel? Of elkaar? Kijk ook de trailer.
 • Last Call for Istanbul (24 november, film) Een toevallige ontmoeting op de luchthaven bezorgt twee getrouwde mensen een onvergetelijke nacht vol spanning, verlangen en verleiding in New York. Kijk ook de trailer.
 • American Symphony (29 oktober, docufilm) Deze documentaire verkent een jaar uit het leven van muzikant Jon Batiste, beschrijft zijn carrière in de muziek en worstelt met zijn vrouw Suleika Jaouad, die te maken krijgt met leukemie.
 • Virgin River, S5 (30 oktober, serie, finale) Mel went een ander levensritme aan, en Jack werkt aan de groei van zijn bedrijf. Echter wordt het altijd zo rustige stadje geteisterd door bosbranden en komen er grote geheimen aan het licht die het daglicht niet kan verdragen. Lees ook onze recensie.

Actuele video's

Meer actuele video's