Streamingrecensie: bioscoopfilm The Nun II staat net voor Halloween op HBO Max

Streamingrecensie: bioscoopfilm The Nun II staat net voor Halloween op HBO Max
Griezelen met Taissa Farmiga, Jonas Bloquet en Bonnie Aarons

Film :

Vanaf vrijdag 27 oktober is de film The Nun II te zien op HBO Max. Op het moment van schrijven is de horrorfilm The Nun II nog steeds te zien in 46 bioscoopzalen. Actrice Bonnie Aarons schittert weer in volle glorie in haar demonische habijt met nonnenkap, met een belangrijke rol voor Jonas Bloquet als haar bezeten handlanger. Lees hier de filmrecensie van The Nun II.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

"The Demon Lives"
Het verhaal van Zuster Irene gaat verder. Zij heeft de confrontatie met de demon Valak overleefd en leidt een anoniem leven in een Italiaans klooster. Maar ook Valak is ontsnapt en heeft bezit genomen van Irenes goede vriend Maurice. Nu kan ze niet anders dan ingrijpen. Deze keer krijgt zij hulp van een non in opleiding.

De demonische non Valak (Bonnie Aaron) in de film 'The Nun II'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 70% | IMDb ★ 6,3

Actrice Vera Farmiga uit de Conjuring-films mag trots zijn op haar zus Taissa, die de hoofdrol naar zich toe trekt in deze horrorfilm van formaat. Een sterke hoofdrol in een prima horrorfilm die uiteindelijk net niet gruwelijk genoeg durft te zijn. Lees hier onze volledige filmrecensie van The Nun II.

Cast
Naast Taissa Farmiga (The Mule) en Jonas Bloquet (Elle), Bonnie Aarons (The Conjuring 2), Suzanne Bertish (Benediction) en Storm Reid (Euphoria) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Michael Chaves (The Curse of La Llorona).

Vanaf 27 oktober 2023 is de film The Nun II te zien op HBO Max. Genre: horror, mysterie, thriller. Tijdsduur: 110 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's