Nieuw seizoen Bij ons op het kamp start woensdag op RTL 5 met nieuwe familie

Nieuw seizoen Bij ons op het kamp start woensdag op RTL 5 met nieuwe familie
Ook oude vertrouwde gezichten te zien in realityserie

Kijktip :

Het gloednieuwe, vierde seizoen van Bij ons op het kamp start woensdag 1 november op RTL 5. Deze realityserie volgt een aantal markante bewoners van verschillende woonwagenkampen in Nederland.

Bij ons op het kamp gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Achter de kampmuren
Bij ons op het kamp geeft een inkijk in de bijzondere wereld van Nederlandse woonwagenbewoners. Nederland telt ongeveer 35 duizend ‘reizigers’ verdeeld over 1100 kampen. Deze serie laat zien wat er zoal achter de kampmuren gebeurt, van extravagante bruiloften en unieke doopceremonies tot sterke familiebanden en unieke levensstijlen.

Antonio onder het mes
In de eerste aflevering is te zien dat Liesbeth haar verjaardag viert op het kamp in Eindhoven. En zoals dat bij reizigers gaat, wordt dan alles uit de kast gehaald. Antonio gaat onder het mes voor een frisse uitstraling. En Tony, de autohandelaar, krijgt eindelijk erkenning voor zijn cultuur. Naast de vertrouwde gezichten maken de kijkers ook kennis met een nieuwe familie.

Het nieuwe seizoen van Bij ons op het kamp is vanaf woensdag 1 november wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Bij ons op het kamp terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's