Nieuw op Prime Video: deze films en series stream je in december 2023

Nieuw op Prime Video: deze films en series stream je in december 2023
Met onder meer Reacher

Film :

December is de laatste maand van het jaar: Sinterklaas, kerstfeest, oud en nieuw, lekker eten, koude temperaturen, sneeuw, open haarden, dekentjes op de bank en de streamingdiensten die hun beste titels uit de kast halen om ons de koude dagen door te helpen. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in december 2023.

5 kijktips van Gids.tv

Candy Cane Lane (1 december)

Prime Video (film)

Eddie Murphy in 'Candy Cane Lane'. Bron: Prime Video
Het verhaal gaat over Chris Carver. Hij is vastbesloten om de jaarlijkse kerstversieringswedstrijd van de buurt te winnen. Chris sluit een pact met een elf om hem te helpen winnen. De elf spreekt een spreuk uit die de twaalf dagen van Kerstmis tot leven brengt, wat voor onverwachte chaos in de stad zorgt. Lees hier waar je Candy Cane Lane kunt kijken.

Hardcore Never Dies (8 december)

Prime Video (film)

Screencap uit de film 'Hardcore Never Dies'. Bron: Amazon Studios
De 17-jarige Michael droomt van een toekomst als pianist, maar zijn muziekopleiding loopt niet van een leien dakje. In zijn zoektocht naar inspiratie krijgt hij hulp uit onverwachte hoek: zijn broer Danny introduceert hem in de opkomende Rotterdamse gabber-scene. Michael wordt een wereld ingezogen van snoeiharde beats, broederschap en drugs. Lees hier waar je Hardcore Never Dies kunt kijken.

Reacher, S2 (15 december)

Prime Video (serie, première)

Alan Ritchson als Jack Reacher in 'Reacher'. Bron: Prime Video
Het tweede seizoen begint wanneer de ervaren militaire politie-onderzoeker Jack Reacher een gecodeerd bericht ontvangt waarin staat dat enkele leden van zijn voormalige U.S. Army-eenheid, de 110th MP Special Investigations, één voor één op mysterieuze en brute wijze zijn vermoord. Lees hier waar je Reacher kunt kijken.

Na de première van de serie (die bestaat uit drie afleveringen) volgen wekelijks nieuwe afleveringen, tot aan de seizoensfinale op 19 januari 2024.

After Everything (22 december)

Prime Video (film)

Hero Fiennes Tiffin in 'After Everything'. Bron: Independent Films
Er is een eind gekomen aan de tijdloze en soms heftige romance tussen Hardin en Tessa. Jaren later werkt Hardin aan een nieuw boek, maar hij worstelt om het af te maken. Als hij te horen krijgt dat ene Natalie Kingsley, iemand die hij pijn heeft gedaan, in Lissabon is, besluit Hardin haar op te zoeken om het goed te maken. Tegelijkertijd is hij er kapot van dat Tessa niet bij hem wil zijn en verder wil gaan met haar leven. Lees ook waar je After Everything kunt kijken.

Lees ook onze filmrecensie van After Everything.

LOL: Last One Laughing, S2 (27 december)

Prime Video (serie, première)

Philippe Geubels en Jeroom Snelders in 'LOL: Last One Laughing'. Bron: Prime Video
Philippe Geubels en Jeroom Snelders zijn terug als gastheren van het tweede seizoen van LOL: Last One Laughing waarin tien toptalenten uit de wereld van comedy en film met elkaar in een ruimte worden opgesloten en de strijd aangaan om elkaar aan het lachen te krijgen. Lees hier waar je LOL: Last One Laughing kunt streamen.

Verder op Prime Video

 • Bosch: Legacy, S2 (1 december, serie, finale)
  De serie volgt voormalig LAPD detective Harry Bosch terwijl hij aan een nieuw hoofdstuk begint als privédetective. Het tweede seizoen richt zich op het vinden van Maddie Bosch. Kijk ook de trailer.
 • Merry Little Batman (8 december, special) De kleine Damian Wayne gaat de confrontatie aan met vijanden in zijn stad nadat hij zichzelf alleen heeft gevonden in Wayne Manor. Kijk ook de trailer.
 • Silver and the Book of Dreams (8 december) Wanneer Liv naar Londen verhuist, ontmoet ze een mysterieuze groep jongens die haar meenemen in de wereld van droomreizen. Zij en haar bende droomzwervers voeren een ritueel uit om hun grootste droom waar te maken, maar dit vergt het grootste offer. Kijk ook de trailer.
 • Your Christmas or Mine 2 (8 december) Ze hebben Kerstmis verwisseld - opnieuw. Kan de relatie van Hayley en James opnieuw een turbulente familiekerstmis overleven of is hun toekomst samen ditmaal buiten de piste gegaan? Kijk ook de trailer.
 • Lost Farad, S1 (12 december) De dag dat Oskar, een typische buurtjongen, de mysterieuze en rijke familie Farad ontmoet, verandert zijn leven voorgoed. Oskar zal alles op het spel zetten in de wereld van de internationale wapensmokkel. In Marbella, waar de Farads wonen, wachten hem luxe, adrenaline en intense emoties… maar ook een keerzijde van geweld en cynisme die zijn toewijding op de proef stelt. Kijk ook de trailer.
 • The Northman (14 december, film) Het verhaal volgt een Noorse prins, Amleth genaamd. Als zijn vader op een dag wordt vermoord, zint hij op ijzingwekkende wraak. Tijdens zijn jacht op de moordenaar zal hij echter door zeer diepe dalen moeten gaan. Lees hier de recensie.
 • Black Adam (16 december, film) Duizenden jaren geleden kreeg een man magische en duistere krachten toebedeeld van tovenaar Shazam. Nadat de man zijn gaven voor kwaadaardige doeleinden gebruikte, werd hij eeuwenlang gevangen gezet. Nu staat hij op het punt om eindelijk vrij te komen. Lees hier de recensie.
 • Saltburn (22 december, film) Terwijl student Oliver Quick worstelt om zijn plek te vinden aan de Universiteit van Oxford, wordt hij meegezogen in de wereld van de charmante en aristocratische Felix Catton. Felix nodigt hem uit voor een onvergetelijke zomer op Saltburn, het uitgestrekte landgoed van zijn excentrieke familie. Kijk ook de trailer.
 • Amsterdam (28 december, film) Het verhaal speelt zich af in de jaren 30. Een drietal vrienden zijn getuige van een moord. Tijdens het onderzoek van dit misdrijf worden ze zelf als verdachten bestempeld. Vervolgens ontdekken ze een van de meest buitensporige complotten in de Amerikaanse geschiedenis. Lees hier de recensie.

Gids.tv geeft je regelmatig de beste tips over welke films en series je kunt kijken op alle streamingdiensten. Bekijk alle overzichten van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's