Jeugdjournaal verkiezingsdebat is zondag te zien op NPO 3 met zes lijsttrekkers

Jeugdjournaal verkiezingsdebat is zondag te zien op NPO 3 met zes lijsttrekkers
Pieter Omtzigt is er niet bij

Kijktip :

Kinderen mogen nog niet stemmen, maar dat betekent niet dat de verkiezingen van 22 november volledig langs ze heen gaan. Zondag 19 november zendt het Jeugdjournaal een speciaal verkiezingsdebat uit.

Jeugdjournaal verkiezingsdebat gemist? Kijk elke uitzending terug bij Gids.tv.

Debat voor jonge kijkers
Op 22 november zijn de Tweede Kamerverkiezingen en voor deze gelegenheid komt het Jeugdjournaal met een debat dat duidelijkheid moet scheppen voor de jonge kijkers. Aangezien de politieke partijen punten op hun programma hebben staan die ook voor kinderen belangrijk zijn, wordt dit debat georganiseerd. In de studio zijn ook kinderen aanwezig die allerlei persoonlijke, grappige en kritische vragen stellen. En de lijsttrekkers gaan een quiz doen.

Geen Pieter Omtzigt
Tijdens deze uitzending praten presentatoren Joris en Evita met Dilan Yesilgöz (VVD), Frans Timmermans (GroenLinks-PvdA), Rob Jetten (D66), Geert Wilders (PVV), Caroline van der Plas (BBB) en Henri Bontenbal (CDA). Pieter Omtzigt (NSC) heeft ook een uitnodiging gekregen, maar hij heeft laten weten dat hij wegens andere verplichtingen niet bij de opnames aanwezig kon zijn.

De speciale verkiezingsuitzending van het NOS Jeugdjournaal is op zondag 19 november om 19.00 uur te zien op NPO 3 (Zapp). Je kunt het Jeugdjournaal verkiezingsdebat terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's