RTL de verkiezingen: de uitslagenavond zie je woensdag op RTL 4 met Beau van Erven Dorens

RTL de verkiezingen: de uitslagenavond zie je woensdag op RTL 4 met Beau van Erven Dorens
Ook Daphne Lammers doet verslag van verkiezingsuitslagen

Kijktip :

Woensdag 22 november is de dag dat Nederland massaal naar de stembus gaat voor de Tweede Kamerverkiezingen. RTL 4 doet in de avond en de volgende ochtend verslag, wat stemt Nederland?

Eerste duiding
Op de dag van de verkiezingen op 22 november doet RTL Nieuws de hele dag live verslag vanuit het land. ’s Avonds is er dan vanaf 20.30 uur live RTL de verkiezingen: de uitslagenavond, gepresenteerd door Daphne Lammers en Beau van Erven Dorens. Ook Fons Lambie schuift dan aan voor een eerste duiding van de uitslagen.

RTL Nieuwspanel
Op 23 november in de vroege ochtend gaat RTL door met RTL De Verkiezingen: de uitslagenochtend, de presentatie is dan in handen van Carien ten Have, Robbie Kammeijer en Frits Wester. Veel uitslagen komen naar verwachting in de nacht van woensdag op donderdag binnen. In alle uitzendingen zal ruimschoots aandacht zijn voor de mening van de Nederlanders. Het RTL Nieuwspanel is gevraagd welke onderwerpen zij belangrijk vinden deze verkiezingen. Gijs Rademaker schuift op verschillende momenten aan om het panel een stem te geven deze verkiezingen.

RTL de verkiezingen: de uitslagenavond is woensdag 22 november vanaf 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van RTL de verkiezingen: de uitslagenavond terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV