Nieuw op Videoland: deze films en series stream je in januari 2024

Nieuw op Videoland: deze films en series stream je in januari 2024
Met onder meer CAROLINE en Echte Meisjes in de Jungle

Film :

Een nieuwe filmjaar, nieuwe kansen. In januari is het weer tijd voor de streamingdiensten, de bioscopen en de filmmakers om het jaar lekker te starten. En jij als kijker zit met je dekentje op de bank te genieten. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in januari 2024.

5 kijktips van Gids.tv

Echte Meisjes in de Jungle, S2 (1 januari)

Videoland (realityserie, première)

Key art van de realityserie 'Echte Meisjes in de Jungle' seizoen 2. Bron: Videoland
Exact een jaar na het eerste revival-seizoen van Echte Meisjes in de Jungle is het tweede seizoen te zien. Deveny Sooda, Famke Louise, Imen Dirie, Jacomien Zoer, Kelly van der Veer, Lesley Versprille, Louisa Janssen, Michella Kox, Michelle Bibi, Shanta Bakker en Shirley Cramer gaan dit seizoen de strijd met elkaar aan in de jungle. Lees hier waar je Echte Meisjes in de Jungle kunt streamen.

Na de première van de serie (die bestaat uit één aflevering) volgen wekelijks nieuwe afleveringen, tot aan de seizoensfinale op 19 februari.

Fargo, S5 (17 januari)

Videoland (serie, finale)

Het vijfde seizoen van de anthologieserie volgt volgen Dorothy "Dot" Lyon (Juno Temple) nadat een onverwachte reeks gebeurtenissen haar in de problemen brengt met de autoriteiten, waardoor de schijnbaar typische huisvrouw uit het Midwesten terugvalt in een leven dat ze dacht achter zich te hebben gelaten. Lees ook waar je Fargo kunt streamen.

CAROLINE (18 januari)

Videoland (docuserie, bingen)

Bron: Videoland
Caroline van der Plas, misschien wel de opmerkelijkste politica van de afgelopen jaren, wordt van dichtbij gevolgd tijdens 'de spannendste verkiezingen ooit.' Politiek journalist Jaïr Ferwerda volgt haar nauwgezet in zowel werk- als privésetting. De documentaire biedt een unieke en persoonlijke inkijk in het leven van een partijleider die vecht voor zetelwinst, en de persoon áchter de politica. Lees hier waar je CAROLINE kunt streamen.

Juliet (24 januari)

Videoland (serie, bingen)

Charlotte de Bruyne in 'Juliet'. Bron: VRT/ZDF
In de gloednieuwe crimereeks Juliet, met Charlotte De Bruyne in de hoofdrol, keert politie-inspecteur Juliet Dumon na de dood van haar vader terug naar haar geboortestreek aan de Vlaamse kust. Daar gaat ze tijdelijk aan de slag bij de plaatselijke recherche en zoekt ze intussen naar een pleeggezin voor haar tienernichtje Chloë. Lees hier waar je vanaf 24 januari Juliet kunt streamen.

Special Forces VIPS, S4 (28 januari)

Videoland (serie, première)

Bron: Videoland
Een gloednieuwe mix van maar liefst twaalf bekende Nederlanders. De groep wordt op een verrassende, unieke locatie gedwongen hun grenzen mijlenver te verleggen. Ze doen onder leiding van een team van oud Special Forces Operators mee aan de zwaarste training van Nederland en ondergaan hun grootste angsten in het bloedhete Marokko. Bekijk hier waar je Special Forces VIPS kunt streamen.

Na de première van de serie (die bestaat uit één aflevering) volgen wekelijks nieuwe afleveringen, tot aan de seizoensfinale op 17 maart.

Verder op Videoland

  • Big Momma’s House (1 januari, film) Wanneer Big Momma plotseling op reis gaat, dreigt het plan te mislukken en is het aan Malcolm om de rol van de spraakmakende oma over te nemen. Malcolm heeft alles onder controle, behalve wanneer hij verliefd wordt op Sherry.

Naast Big Momma's House (2000) zijn ook Big Momma’s House 2 en Big Momma’s: Like Father, Like Son te zien op Videoland.

  • De Grote Slijmfilm (1 januari, film) Indy en haar BFF Olivia zijn net als alle kinderen over de hele wereld gek op slijm. Op Internationale Slijmdag doen ze mee met een wedstrijd om het meest originele slijm te maken. De enige die een enorme hekel heeft aan slijm is Dominicus Duff, de grootste speelgoedbaas van het land. Kijk ook de trailer.
  • Bohemian Rhapsody (1 januari, film)
  • Daredevil (1 januari, film)
  • Grind House: Death Proof (1 januari, film)
  • Knives Out (1 januari, film)
  • Lock, Stock And Two Smoking Barrels (1 januari, film)
  • Miss Potter (1 januari, film)
  • Noah (1 januari, film)
  • Nova Zembla (1 januari, film)
  • Reservoir Dogs (1 januari, film)
  • Supernova (1 januari, film)
  • The Father (1 januari, film)
  • The Gentlemen (1 januari, film)
  • The Iceman (1 januari, film)
  • Way Down (1 januari, film)
  • Robin Hood (6 januari, film)
  • The Rookie, S5 (6 januari, serie, bingen) John Nolan is net veertig. Hij bevindt zich op een keerpunt in zijn leven: hij is net gescheiden van zijn vrouw en zijn zoon gaat naar de universiteit. John besluit vervolgens om een oude droom waar te gaan maken en politieagent te worden. Hij verhuist naar Los Angeles en vervoegt de Los Angeles Police Department, waar hij de oudste 'jonge rekruut' is. Kijk ook de trailer.
  • American Assassin (12 december, film) De film volgt volgt de opkomst van Mitch Rapp, een rekruut van een Black-Ops team van de CIA onder leiding van oorlogsveteraan Stan Hurley. Het duo wordt door directeur Irene Kennedy aangestuurd onderzoek te doen naar enkele willekeurige aanvallen op zowel militaire als civiele doeleinden. Kijk ook de trailer.

Gids.tv geeft je regelmatig de beste tips over welke films en series je kunt kijken op alle streamingdiensten. Bekijk alle overzichten van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's