Tweede seizoen Swanenburg start maandag op NPO 1 met een schokkend bericht

Tweede seizoen Swanenburg start maandag op NPO 1 met een schokkend bericht
Familie Praal pakt leven op na dood Jack

Kijktip :

Wie met Kerst wel even een break kan gebruiken van de kerstsferen, kan vanaf maandag kijken naar het nieuwe seizoen van de serie Swanenburg. Op Eerste Kerstdag is de aftrap van de nieuwe reeks op NPO 1, die draait om de rijke familie Praal.

Swanenburg gemist? Kijk de hele aflevering terug via Gids.tv.

Victor ontwaakt
De familie Praal probeert het leven weer op te pakken na de tragische dood van vader Jack. Tijdens een warm en gezellig kerstfeest ontvangt de familie echter een schokkend bericht waardoor alles weer op scherp komt te staan. De paniek slaat toe als duidelijk wordt dat Victor de Vos uit zijn coma is ontwaakt, hij kent het ware verhaal achter het overlijden van Jack. En dat verhaal verschilt aanzienlijk met dat wat de familie aan de politie heeft verteld. Caroline stelt haar kinderen gerust, zij gaat dit regelen. Maar kan zij de chantage van Victor werkelijk weerstaan? Ondertussen zijn er grote zorgen over de toekomst van het familiebedrijf Castor.

Wat gebeurde in seizoen 1 van Swanenburg?
Net als in het vorige seizoen worden de rollen van de familie Praal gespeeld door Tine Joustra (moeder Caroline Praal), Frederik Brom (oudste zoon Benno Praal), Sanne Langelaar (dochter Iris Praal), Jan-Paul Buijs (zoon Dirk Praal) en Ella-June Henrard (jongste dochter Eva Praal). In de eerste reeks was te zien dat de jongste zoon Dirk in verband werd gebracht met de dood van een vrouw. In de zoektocht naar de waarheid, bleken de kaarten volledig anders geschud met de dood van Jack tot gevolg.

Swanenburg seizoen 2 is van maandag 25 december tot en met vrijdag 5 januari elke werkdag rond 21.15 uur te zien op NPO 1 en te streamen bij NPO Start. Je kunt de beste fragmenten van Swanenburg terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's