Maud & Babs: Maud wordt woest door beschuldiging ouderenmishandeling

Maud & Babs: Maud wordt woest door beschuldiging ouderenmishandeling

<em>Maud &amp; Babs</em>: Maud wordt woest door beschuldiging ouderenmishandeling In Maud & Babs krijgt Maud het zwaar te verduren als ze het huis van haar dementerende moeder wil verkopen. Haar zus Juliette is het hier niet mee eens en stelt zelfs dat het haar om geld zou gaan. En dan wordt er ook nog eens geopperd dat Maud doet aan ‘ouderenmishandeling’… Bekijk de beelden van Maud & Babs hieronder. Maud & Babs is iedere vrijdag om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Maud & Babs terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Omroep MAX (@omroepmax_) Maud & Babs gemist? Babs laat zich graag insoppen door thuiszorg Gino Bekijk deze video » Maud & Babs: Maud bepaalt dat haar moeder naar een zorgboerderij gaat Bekijk deze video » Nederland emotioneel door dit Maud & Babs-fragment: "Heel herkenbaar dit" (video) Bekijk deze video »
Vrijdag 15 december 2023 om 14:20

In Maud & Babs krijgt Maud het zwaar te verduren als ze het huis van haar dementerende moeder wil verkopen. Haar zus Juliette is het hier niet mee eens en stelt zelfs dat het haar om geld zou gaan. En dan wordt er ook nog eens geopperd dat Maud doet aan ‘ouderenmishandeling’…

Bekijk de beelden van Maud & Babs hieronder.

Maud & Babs is iedere vrijdag om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Maud & Babs terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's