Waar en wanneer is de kerstklassieker Love Actually tijdens Kerst 2023 op tv te kijken?

Waar en wanneer is de kerstklassieker Love Actually tijdens Kerst 2023 op tv te kijken?
Film bestaat 20 jaar

Film :

Als je aan filmvragen op tv denkt, dan denk je aan drie zaken: Wanneer kijken we Home Alone, Is Sissi, het grootste Koninklijke sprookje ooit op film gezet, te zien? En tot slot: is het kerstmozaïek Love Actually ergens te kijken. Op dat laatste geven we antwoord. Dat antwoord zal je misschien niet zo goed bevallen...

Niet op tv
Tijdens de Kerstdagen is de film niet op televisie te zien. Vlak daarvoor wel: op donderdag 21 december is de film namelijk om 20.30 uur te zien op Net5, The Christmas Station. Op Eerste en Tweede Kerstdag zal je het met een andere selectie kerstfilms moeten doen op de zender en de andere Nederlandse filmzenders.

Streamen of zelfs naar de bios?
Niet getreurd: wil je de film toch tijdens de Kerstdagen kijken, dan bieden de streamingdiensten Netflix, Videoland en Viaplay en de verschillende huurfilmdiensten - zogenaamde VOD-diensten - uitkomst! Je kunt daar de film Love Actually namelijk gewoon streamen. Het zou kunnen dat je voor de film zelfs nog naar de bioscoop kan trekken: vanwege het 20-jarig bestaan van de film is er in sommige bioscopen een vertoning van de film gepland rond de Kerstdagen.

Het verhaal
Tien liefdesverhalen in één rond kerstmis: Een minister-president (Hugh Grant) die enorm verliefd wordt op een medewerkster. Een schrijver (Colin Firth) die zijn wederom gebroken hart verzorgt in Frankrijk. Een gelukkig getrouwde vrouw (Emma Thompson) die haar man (Alan Rickman) langzaam ziet vervreemden. Een nieuwe bruid (Keira Knightley) en de beste vriend van de bruidegom. Een weduwnaar/stiefvader (Liam Neeson) die zijn zoon probeert te leren kennen. Een junior manager (Laura Linney) die haar kans grijpt met haar kantoorliefde. En een oude "heb-alles-gezien-maar-herinner-me-vrij-weinig" Rocker (Bill Nighy) werkend aan een come-back. Maar dit alles niet zonder de nodige problemen waar liefde in de lucht hangt.

Keira Knightly in de film 'Love Actually'. Bron: Universal

Love Actually is dit jaar al op donderdag 21 december om 20.30 uur te zien op Net5. Tijdens de Kerstdagen kun je Love Actually wel streamen via onder meer Netflix, Videoland en te huur via Pathé Thuis en andere VOD-diensten. Genre: romantiek, komedie, drama.

Actuele video's

Meer actuele video's