Eerste wintercliff Goede tijden, slechte tijden is donderdag te zien bij RTL 4

Eerste wintercliff Goede tijden, slechte tijden is donderdag te zien bij RTL 4
Een spannende onverwachte wending

Kijktip :

Normaal wordt de spanning in Goede tijden, slechte tijden enorm opgebouwd tot ongekende hoogte in de zomercliff. Maar donderdag 28 december heeft de soap iets bijzonders in petto…

Onverwachte wending
Na de superspannende zomercliff van seizoen 33, komt Goede tijden, slechte tijden in seizoen 34 voor het eerst rondom kerst met een wintercliff. De feestdagen in Meerdijk staan garant voor verbazing, ontroering, en een enorme, onverwachte wending.

Bing onder druk
In deze aflevering merkt Marwan dat Marcel zijn succes eigenlijk niet trekt. Linda en Wies zitten nog steeds in een benarde situatie. Bing wordt onder druk gezet om aan de eisen van Kaan te moeten voldoen en staat met zijn rug tegen de muur. Wat er precies allemaal gebeurt in de wintercliffhanger van GTST, zie je donderdag 28 december. Na de cliffhanger gaat de soap niet met vakantie en hoef je niet lang te wachten op het vervolg. Vanaf maandag 1 januari gaat Goede tijden, slechte tijden gewoon door.

De wintercliff van Goede tijden, slechte tijden is donderdag 28 december om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten van Goede tijden, slechte tijden terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's