Oudejaarsconference Micha Wertheim voor twaalven zondag 31 december te zien op NPO 1

Oudejaarsconference Micha Wertheim voor twaalven zondag 31 december te zien op NPO 1
Cabaretier gaat los op 2023

Kijktip :

Traditiegetrouw kun je op 31 december kijken naar de oudejaarsconference. Deze keer krijgt Micha Wertheim op NPO 1 de eer om 2023 op zijn eigen unieke en humoristische wijze af te sluiten.

Micha Wertheim voor twaalven gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Opvolger Claudia de Breij
Het is de eerste keer dat Micha Wertheim een oudejaarsconference doet. Vorig jaar deed Claudia de Breij live op tv een oudejaarsshow. Eerder wierpen ook onder anderen grote namen als Peter Pannekoek, Youp van ’t Hek, Freek de Jonge, Najib Amhali en Guido Weijers een blik op het afgelopen jaar.

Hedendaagse draai
De show van Micha Wertheim is begonnen als theatertour, maar is pas écht af op oudejaarsavond. Er is nog weinig bekend over deze show, maar BNNVARA belooft dat het een traditionele oudejaarsconference met een hedendaagse draai wordt. “Want als de wereld verandert, mag de oudejaars niet achterblijven. Een voorstelling over oud en over nieuw, over weten wat we kwijtraken maar ook over wat je misschien nog zal vinden.”

Micha Wertheim voor twaalven - Oudejaars 2023 is op 31 december vanaf 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en de hele oudejaarsconference Micha Wertheim voor twaalven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's