Nieuw datingprogramma Love Raft is vanaf dinsdag te zien op NPO 3

Nieuw datingprogramma Love Raft is vanaf dinsdag te zien op NPO 3
Tien vrijgezellen gaan de natuur in

Kijktip :

Dinsdag 2 januari gaat er op NPO 3 een nieuwe datingshow van start: Love Raft. Het is de grote vraag of de wilde natuur de vrijgezellen een handje helpt bij het vinden van een nieuwe liefde.

Relatie-experts koppelen de singles
Tien vrijgezellen zijn voorafgaand aan het programma aan elkaar gematcht door professionals en relatie-experts. Ze ontmoeten elkaar in Zweden, zonder hun telefoon en ver weg van hun eigen drukke sociale levens in Nederland. Na de ontmoeting horen de singles aan wie ze gekoppeld zijn en met wie ze samen een vlot moeten bouwen om de rivier te trotseren. De groep ontmoet elkaar hierna om te zien of de juiste matches zijn gemaakt of dat de vrijgezellen besluiten met een ander verder te gaan.

Liefde in de natuur
In een steeds individualistischer wordende samenleving staan we vaker stil bij wat ons verdeelt dan wat ons verbindt. Terwijl de behoefte aan saamhorigheid en verbinding juist is toegenomen. De natuur heeft een positieve invloed en zorgt ervoor dat mensen kunnen ontspannen. Hoe gaat de rustgevende Zweedse omgeving de tien vrijgezellen helpen de liefde te vinden? Deze serie was eerder al te streamen via NPO Start.

Love Raft is vanaf dinsdag 2 januari wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten van Love Raft terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's