Tv-première van 7500 met Joseph Gordon-Levitt woensdag op Veronica

Tv-première van 7500 met Joseph Gordon-Levitt woensdag op Veronica
Spectaculaire actie in de lucht

Film :

Vliegtuigkapingen zijn natuurlijk een veelgebruikt verhaalelement in actiefilms dus veel nieuws zal je in deze film niet zien, maar spektakel is wel gegarandeerd. De spectaculaire actiefilm 7500 is dag te zien op Veronica. Je kunt 7500 ook streamen via onder meer Prime Video.

Het verhaal
Het verhaal volgt een copiloot, Tobias Ellis genaamd, die aan boord is van een vliegtuig dat vanuit Berlijn onderweg is naar Parijs. Tijdens de vlucht wordt het vliegtuig gekaapt door terroristen. Tobias moet er alles aan zien te doen om de kapers te overmeesteren en de veiligheid van de passagiers te garanderen.

Joseph Gordon-Levitt in '7500'. Bron: Amazon Studios

Wat wij er van vinden
Het veelgebruikte idee van een vliegtuigkaping is absoluut niet nieuw, maar het idee om de kijker en de hoofdrolspeler in één ruimte te houden is een stuk minder vaak gedaan. De machteloosheid die de piloot voelt, voel jij als kijker zeker mee. Daardoor wordt het verhaal realistisch weergegeven. De speelduur is kort waardoor er ook geen verveelmoment komt: het einde is echter wel een kwestie van 'been there, done that".

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Cast
Joseph Gordon-Levitt (The Dark Knight Rises), Omid Memar en Aylin Tezel spelen de belangrijkste rollen in deze film. Deze productie is geregisseerd door Patrick Vollrath.

De film 7500 (2019) wordt beoordeeld met een 6,3 op IMDb en is op woensdag 10 januari om 20.30 uur te zien op Veronica. Genre: actie, thriller. Tijdsduur: 94 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's