Tv-première All the Old Knives met Chris Pine is zondag te zien op Veronica

Tv-première All the Old Knives met Chris Pine is zondag te zien op Veronica
Film ging direct naar Prime Video

Film :

De film All the Old Knives was twee jaar geleden een relatief succes op Prime Video, maar de thriller met Chris Pine en Thandiwe Newton is ook weer redelijk snel in de vergetelheid geraakt. Misschien kan een tv-première daar verandering in brengen: zondag 21 januari om 20.30 uur is de film te zien bij Veronica.

Het verhaal
De CIA ontdekt dat een agent informatie heeft gelekt en dat heeft aan meer dan 100 mensen het leven gekost. Voormalig agent Henry Pelham wordt opgetrommeld om uit te zoeken wie er gelekt heeft. Zijn onderzoek brengt hem naar Oostenrijk, Groot-Brittanië en Californië. In Californië loopt hij zijn collega en ex-geliefde Celia Harrison tegen het lijf. Dit bijzondere gesprek haalt dodelijke geheimen uit de kast.

Actrice Thandiwe Newton en Chris Pine in de film 'All the Old Knives'

Wat wij er van vinden
Het verhaal heeft als rode draad een spannende vliegtuigkaping met leugens, een oude liefde en een finale die menig kijker niet ziet aankomen. De regie van All the Old Knives is in handen van de Deense regisseur Janus Metz (ZeroZeroZero). De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Amerikaanse schrijver Olen Steinhauer, bekend van vele spionagethrillers. De auteur was zelf betrokken bij de verfilming van zijn roman en verwerkte zijn boek eigenhandig tot een scenario.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★
Het verhaal is (met enig geduld) wel meeslepend en je blijft nieuwsgierig hoe dit afloopt, mede door het sterke acteerwerk van Chris Pine en de beeldschone actrice Thandiwe Newton.

De film All The Old Knives (2022) is op zondag 21 januari om 20.30 uur te zien bij Veronica. Regie: Janus Metz. Cast: Chris Pine (Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves), Thandiwe Newton, Laurence Fishburne, Jonathan Pryce. Genre: thriller. Tijdsduur: 101 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's