Nieuw op HBO Max: deze films en series stream je in februari 2024

Nieuw op HBO Max: deze films en series stream je in februari 2024
Met onder meer Tokyo Vice seizoen 2

Film :

De tweede maand van het jaar is in heel veel gevallen nog steeds koud, dus zal het dekentje nog steeds op de bank liggen en de televisie ook wat vaker aan staan dan in de zomermaanden. Tijd dus om nieuwe films en series te ontdekken. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in februari 2024.

2 kijktips van Gids.tv

Tokyo Vice, S2 (8 februari)

HBO Max (serie, première)

Ansel Elgort, Ken Watanabe en anderen in 'Tokyo Vice' seizoen 2. Bron: HBO Max
Deze serie vertelt de persoonlijke verhalen van de Amerikaanse journalist Jake Adelstein. Verhalen over toen hij in Japan woonde en schreef over de Tokyo Metropolitan Police. In het tweede seizoen van de serie, gefilmd op locatie in Tokyo, realiseert Adelstein zich dat zijn leven, en het leven van zijn naasten, in groot gevaar is. Lees hier waar je Tokyo Vice kunt streamen.

True Detective: Night Country (26 februari)

HBO Max (serie, finale)

Jodie Foster en Kali Reis in 'True Detective: Night Country'. Bron: HBO Max
Wanneer de lange en donkere winter aanbreekt in Ennis, Alaska, verdwijnen de acht mannen die het Tsalal Arctic Research Station bedienen spoorloos. Om de zaak op te lossen, moeten rechercheurs Liz Danvers en Evangeline Navarro de duisternis die ze in zich dragen onder ogen zien en graven in de spookachtige waarheden die verborgen liggen onder het eeuwige ijs. Bekijk hier waar je vanaf 15 januari True Detective: Night Country kunt streamen.

Er volgen wekelijks nieuwe afleveringen, tot aan de seizoensfinale op 26 februari. Lees hier onze review van True Detective: Night Country, beoordeeld met 4,5 ster door Gids.tv.

Verder op HBO Max

  • On The Roam (8 februari, serie, finale) Jason Momoa gaat op pad om te ontdekken wat de Verenigde Staten zo mooi maakt. Hij reist het land door op zijn motor op zoek naar kunst, avontuur en vriendschap. Momoa ontmoet de mensen en ambachtslieden die hem zijn hele leven hebben geïnspireerd. Hij houdt er van om onderweg te zijn en heeft dankzij zijn mentaliteit unieke individuen leren kennen. Kijk ook de trailer.

Actuele video's

Meer actuele video's