Videoland recensie 'Sleepers' seizoen 2: nu te bingen bij Videoland

Streamen of skippen? seizoensfinale Sleepers seizoen 2 is er eentje op leven en dood
Met Robert de Hoog en Teun Kuilboer

Film :

Afgelopen vrijdag ging de laatste aflevering van Sleepers seizoen 2 in première op Videoland. Deze misdaadserie hebben veel dood en verderf gezaaid om Martin Oudkerk heen, maar gaat het hem lukken om zijn familie veilig te stellen?

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

"Voor je familie doe je ALLES"
De wereld van Martin staat op instorten wanneer zijn vrouw Noura achter zijn ware identiteit dreigt te komen. Zijn moeder Ans staat op het punt van oorlog met een internationale criminele organisatie en dwingt Martin en Willem haar te helpen. Ondertussen begint men bij de politie ook te twijfelen aan de integriteit van Martin. Voor wie kiest Martin? Zijn familie of kan hij toch niet ontsnappen uit de klauwen van de onderwereld?

Wat zijn 'Sleepers'? 'Sleepers' zijn jonge mensen die door criminele organisaties naar de politieschool gestuurd worden, om zo bij de politie te infiltreren.

Sleepers - streamen of skippen?

Wat wij er van vinden
Begin deze maand maakte bedenker en hoofdrolspeler Robert de Hoog bekend dat seizoen 3 er gaat komen. Goed nieuws voor de fans van deze misdadige kwaliteitsserie op Videoland. Mede door de hele cast blijf je kijken en tegelijkertijd stapelen de problemen zich hard op. Vooral de snoeiharde dialogen tussen hoofdpersonages Teun Kuilboer (Willem) en Robert de Hoog (Martin) zijn geweldig en het verhaal is er daarbij eentje die blijft boeien. De cast met stuk voor stuk interessante personages weten de serie af en toe tot een kookpunt te brengen als het om spanning gaat: een fijne duistere schurkenrol voor actrice Lineke Rijxman (Ans van Praag) doet daarin wonderen. De laatste aflevering laat je wel achter met een gigantische cliffhanger, waarna het besef komt dat weer maanden moeten wachten.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★
Met een mooie en sterke spanningsboog is Sleepers seizoen 2 zeker de moeite waard. Deze misdaadserie is overzichtelijk, soms bloedspannend en wil je weten hoe dit gaat aflopen. De laatste afleveringen hakken geen grote knopen door, maar maakt de nieuwsgierigheid naar seizoen 3 alleen maar groter.

Vanaf 15 december 2023 is het tweede seizoen van Sleepers te zien op Videoland. Deze serie bevat acht afleveringen van ongeveer 45 minuten. Het gehele tweede seizoen is nu beschikbaar. Genre: misdaad, drama.

Bron: Videoland

Actuele video's

Meer actuele video's