Nieuw op Videoland: Famke Louise, de documentaire

Nieuw op Videoland: Famke Louise, de documentaire
Nieuwe kijk op superster

Kijktip

De documentaire Famke Louise, de documentaire is vanaf 4 november in zijn geheel te zien op Videoland. De serie laat het leven van muzikante en YouTube-ster Famke Louise zien.

Verhaal
Famke Louise, de documentaire is de allereerste documentaireserie over de veelbesproken Famke Louise, waarin een compleet andere kant van de artiest naar voren komt en de kijker haar van dichtbij leert kennen. Zo komen onder meer de verschillende contrasten in haar leven aan bod; van een powervrouw die continue in de spotlights staat versus een jong, stil, onzeker meisje uit Hoogezand, tot de vele fans en volgers versus de haters. Wat doet die extreme bewondering, maar ook haat, met een 19-jarig meisje?

Tussenkop
Elza Jo Tratlehner, o.a. bekend van de veelgeprezen documentaire ‘Jolene’, regisseerde het portret: “Ik vond het heel inspirerend om Famke zo dicht op de huid te volgen. Voor mij staat zij model voor het nieuwe feminisme. Kijk hier voor meer over de documentaire

De vierdelinge documentairereeks van Famke Louise, de documentaire is vanaf 4 november te zien op Videoland via deze link.

Tags: youtube, portret, documentaire, model, tv-serie, spotlights, documentaireserie, huid, videoland, feminisme, serie, hoogezand, kijker, artiest, jarig, verhaal, fans, haat, meisje, dicht, ster, famke louise

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »