Heerlijke comedy Step Brothers vanavond te zien op Comedy Central

Heerlijke comedy Step Brothers vanavond te zien op Comedy Central
Glansrollen van Will Ferrell en John C. Reilly

Kijktip :

Eens in de zoveel tijd wordt er een film uitgebracht die uitgroeit tot één van de populairste comedy's van zijn tijd. Het uit 2008 stammende Step Brothers is hier een voorbeeld van. Deze heerlijke comedy is op zondag 13 oktober te zien op Comedy Central.

Het verhaal
We maken kennis met twee nietsnutten, Brennan Huff (gespeeld door Will Ferrell) en Dale Doback (John C. Reilly). De 39-jarige Brennan woont nog veilig bij zijn moeder en de 40-jarige Dale bivakkeert nog bij zijn vader in huis. Brennans moeder Nancy en Dales vader Robert lopen elkaar tegen het lijf, en het is liefde op het eerste gezicht. Al snel zijn de tortelduifjes in het huwelijksbootje gestapt, wat betekent dat Brennan en Dale nu stiefbroers zijn. Ze ontpoppen zichzelf als ware pestkoppen.

Succes
Sinds de release in 2008 is Step Brothers langzaam maar zeker een steeds groter succes geworden. Een deel van dat succes is te danken aan het hilarische lied 'Boats 'n' Hoes', dat Brennan en Dale in de film opnemen. Later werden er zelfs T-shirts gedrukt, waar de songtekst op te lezen was. De critici waren wat minder te spreken over de film, maar het grote publiek smulde ervan: Step Brothers bracht bijna 130 miljoen dollar in het laatje.

De film Step Brothers (2008) wordt beoordeeld met een 6,9 op IMDb en is op zondag 13 oktober om 20.00 uur te zien op Comedy Central.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV