Vanavond op tv: Ajax - Chelsea (Champions League), eerste aflevering Cash or Trash en meer

Vanavond op tv: Ajax - Chelsea (Champions League), eerste aflevering Cash or Trash en meer
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 23 oktober

Kijktip :

Vanavond staat de volgende Champions League-wedstrijd van Ajax op de rol. Het Engelse Chelsea wordt ontvangen in de eigen Johan Cruijff Arena. Verder is onder meer de eerste aflevering van Martien Meilands nieuwe programma Cash or Trash te zien. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 23 oktober.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: Ajax - Chelsea (Champions League)

Veronica
Veronica
18:00 uur

Na het eclatante succes van het vorige seizoen, toen Ajax in de Champions League de halve finale wist te halen, zijn de Amsterdammers ook dit jaar voortvarend van start gegaan in de poulefase. De eerste twee wedstrijden (tegen Lille en Valencia) werden allebei met 3-0 gewonnen, maar nu krijgen ze een tegenstander van een andere orde. Ajax - Chelsea belooft een spannende wedstrijd te worden, want de Engelsen lijken net op tijd in vorm te zijn gekomen voor dit duel.


Nieuw: Uit elkaar

NPO 2
NPO 2
20:25 uur

De eerste aflevering van het tweedelige programma Uit elkaar is vanavond te zien op NPO 2. Volgende week woensdag zie je het tweede deel. Uit elkaar schetst een intiem en ontroerend portret van een aantal oudere echtparen. Bij één van hen is de ziekte van Alzheimer geconstateerd, en dat heeft een ontwrichtende uitwerking op hun leven. De ene helft van het koppel gaat geestelijk en fysiek achteruit, terwijl de ander naast partner nu ook mantelzorger is.


Terug: De Reünie

NPO 1
NPO 1
21:25 uur

Het programma De Reünie is al jaren een succesformule op NPO 1. Vanavond begint een nieuw seizoen van het populaire programma, waarin presentatrice Anita Witzier opnieuw oud-klasgenoten van de middelbare school ontvangt in hun oude klaslokaal. Witzier vraagt ze naar hun bijzondere levensverhalen, en dat levert mooie, vrolijke en soms ook aangrijpende momenten op. In de eerste aflevering komen een aantal Amsterdamse kids van de Vrije School weer bij elkaar.


Nieuw: Rooijakkers over de vloer

RTL 4
RTL 4
21:30 uur

Jarenlang was Van der Vorst ziet sterren, gepresenteerd door Peter van der Vorst, een kijkcijferhit op RTL 4. Vele nationale en internationale beroemdheden gingen in gesprek met Van der Vorst, maar nu hij directeur van RTL is geworden, is het tijd om het stokje over te dragen. Art Rooijakkers begint vanavond aan het nieuwe programma Rooijakkers over de vloer, dat een vergelijkbare formule kent. In de eerste aflevering is Rooijakkers onder meer op bezoek bij bondscoach Ronald Koeman.


Nieuw: Cash or Trash

SBS 6
SBS 6
21:30 uur

Chateau Meiland sloeg dit voorjaar in als een bom. De excentrieke familie Meiland, met pater familias Martien voorop, bleek een waar kijkcijferkanon voor SBS 6. De kers op de taart was de winst van de Gouden Televizier-Ring. Nu begint Martien Meiland aan zijn eigen programma Cash or Trash, waarin mensen uit het hele land bij hem langs komen met bijzondere voorwerpen die ze willen verkopen. Weten ze een goede deal uit het vuur te slepen?


Nieuw: Proef eenzaamheid

NPO 1
NPO 1
22:20 uur

De laatste tijd is er - terecht - veel aandacht voor een groot probleem in onze samenleving: eenzaamheid. Het zijn echter niet alleen ouderen die getroffen worden door dit vreselijke gevoel; het overkomt ook veel jongeren. In het nieuwe programma Proef eenzaamheid laat Bert van Leeuwen een niet-eenzaam persoon voelen hoe het eigenlijk is om wél eenzaam te zijn. In de eerste aflevering stapt de 27-jarige Sharon in het leven van de 31-jarige Annick, die aan PTSS lijdt.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Ajax - Chelsea (Champions League), eerste aflevering Cash or Trash en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV