WK boksen Ruiz vs. Joshua live op tv

WK boksen Ruiz vs. Joshua live op tv
Rematch om wereldtitels

Sport :

Een half jaar na het verloren titelgevecht tegen Andy Ruiz Jr. wil Anthony Joshua revanche in de 'Clash on the Dunes' op zaterdag 7 december. Meerdere wereldtitels boksen staan op het spel bij het gevecht, dat vanaf 21.00 uur live wordt uitgezonden op RTL 7.

Hoogtepunten Ruiz vs Joshua

:[video:videos](ids:"146646,146639,146651,146652,146659,1446660" title:"")

Verrassing
Begin juni was het een grote verrassing toen Ruiz de ongeslagen wereldkampioen zwaargewicht Joshua versloeg. In de bokswereld wordt het gevecht van dit weekend als een hele belangrijke gezien, te vergelijken met de legendarische 'Rumble in the Jungle' tussen muhammad Ali en George Foreman en 'The Thrilla in Manila' tussen Ali en Joe Frazier.

Saudi-Arabië
Nu volgt de 'Clash on the Dunes' in Saudi-Arabië, een nieuwe locatie voor een grote bokswedstrijd. Ruiz heeft bijna de titels bij drie boksbonden een half jaar in bezit. Joshua zal er alles aan gelegen zijn om de titels terug te pakken.

Terugblik
Presentator Marcel Maijer en analisten Arnold Vanderlyde en Remy Bonjasky bespreken de avond, inclusief voorgevechten, in de studio van RTL 7. Dat begint om 21.00 uur. Vanaf 20.00 uur is eerst een terugblik op het gevecht in juni te zien, waarin Sylvester Stallone er met de hoofdrolspelers nog eens over praat.

Het WK boksen met Ruiz vs. Joshua is zaterdag 7 december om 21.00 uur te zien op RTL 7.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op WK boksen Ruiz vs. Joshua live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV