Vanavond op tv: Dancing on Ice & Kopspijkers

Vanavond op tv: Dancing on Ice & Kopspijkers
De tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 7 december

Kijktip :

Vanavond kunnen we gaan genieten van twee bekende programma's die hun rentree maken. Bij Kopspijkers is dat voorlopig slechts eenmalig maar van Dancing on Ice begint een heel nieuw seizoen op SBS6. Ook start een nieuwe documentaireserie over de grootste rivieren ter wereld op NPO2. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 7 december.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Find It, Fix It, Sell It

National Geographic
20:00 uur

Verborgen schatten uit Engelse schuurtjes worden door Henry en Simon gerestaureerd en hedendaagse dingen worden omgetoverd tot verzamelobjecten.

Opbrengst
Daarna is het afwachten wat deze items nu opbrengen. Vanaf vanavond elke zaterdag om 20:00 uur op National Geographic.


Nieuw: Dancing on Ice

SBS 6
20:00 uur

De komende zaterdagavonden nemen bekende Nederlanders het tegen elkaar op in de danswedstrijd Dancing on Ice op SBS6. Wekelijks om 20:00 uur, gepresenteerd door Winston Gerschtanowitz en Patty Brard.

Joan Haanappel
Ruim tien jaar geleden was Dancing on Ice ook al twee jaar op televisie. Toen op RTL 4. Van de toenmalige gezichten is alleen jurylid Joan Haanappel er weer bij.

Jury
De oud-kunstschaatster beoordeelt de komende weken samen met voormalig ijsdanschoreograaf Marc Forno en viervoudig Nederlands kampioen kunstschaatsen Ruben Reus de prestaties van de BN'ers.

Deelnemers
Onder de deelnemers zitten onder anderen Donny Roelvink, Celine Huijsmans, Roy Donders en Nicolien Sauerbreij. Bekijk hier alle deelnemers van Dancing on Ice.

Cijfers geven
Via de speciale Dancing on Ice-app kun je als kijker ook cijfers geven voor de ijsdansen.


Nieuw: De grootste rivieren van de wereld

NPO 2
21:00 uur

De komende drie zaterdagen is deze documentaireserie over drie van de langste rivieren ter wereld wekelijks om 21:00 uur te zien op NPO 2. Hierin staan de Amazone, de Nijl en de Mississippi centraal.

Amazone
De Amazone, te zien in de eerste aflevering, is verreweg de grootste rivier op aarde. Het is een rivier van superlatieven.

Zoetwater
Met 1100 zijrivieren heeft de Amazone het grootste stroomgebied ter wereld en op haar wonderbaarlijke tocht voert zij een vijfde van al het zoetwater op aarde met zich mee. De Amazone doet haar grootse reputatie eer aan.


Live WK boksen: Ruiz vs. Joshua

RTL 7
21:00 uur

Verslag van de rematch tussen Andy Ruiz en Anthony Joshua.

Een half jaar na het verloren titelgevecht tegen Andy Ruiz Jr. wil Anthony Joshua revanche in de 'Clash on the Dunes' op zaterdag 7 december. Meerdere wereldtitels boksen staan op het spel bij het gevecht, dat vanaf 21.00 uur live wordt uitgezonden op RTL 7.


'Kopspijkers' in DWDD Heimwee-special

NPO 1
21:30 uur

Nog één keer keert het legendarische VARA-programma 'Kopspijkers' na bijna vijftien jaar terug op televisie. In de DWDD-special 'DWDD Heimwee: Kopspijkers' is iedereen van de partij.

Typetjes
Jack Spijkerman presenteert deze speciale uitzending uiteraard. Er is ook meer cabaret dan ooit. Met de bekende typetjes van onder anderen Paul Groot, Owen Schumacher, Sanne Wallis de Vries, Erik van Muiswinkel en Hans Sibbel.

Kopspijkers-spel
Het bekende Kopspijkers-spel wordt deze avond gespeeld door Bert Visscher en Brigitte Kaandorp, er is livemuziek van Van Dik Hout en nog veel meer in een uur lang Kopspijkers.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Dancing on Ice & Kopspijkers of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier