Recensie: Spenser Confidential is nieuwe algoritme-blockbuster

Recensie: Spenser Confidential is nieuwe algoritme-blockbuster
Mark Wahlberg en Winston Duke in nietszeggend plot

Film :

Vanaf vrijdag 6 maart staat Spenser Confidential op Netflix. Een van de vele high-budget actiefilms die Netflix zich kan permitteren anno 2020. Wordt deze film de nieuwe 6 Underground? Lees hier de recensie van Spenser Confidential.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Samenzwering
Spenser (Mark Wahlberg) is net vrijgelaten uit de gevangenis. Al snel na zijn vrijlating wordt de ex-politieagent weer in de onderwereld van Boston gezogen en ontdekt hij de waarheid achter een geruchtmakende moord. Er blijkt een enorme samenzwering achter de moord schuil te gaan. Spenser probeert samen met Hawk (Winston Duke), een MMA-vechter, de waarheid te achterhalen.

Beoordeling van Gids.tv: ★½
Het nieuwe avontuur van acteur Wahlberg en regisseur Berg is niet echt een succes. Het verhaal is leuk, maar niets nieuws. Het acteerwerk is bij vlagen goed, maar eigenlijk valt het allemaal heel erg tegen. Uiteindelijk is dit een leuk filmpje voor de vrijdagavond, maar niet meer dan dat. Spenser Confidential is óók niet beter dan 6 Underground, en dat zegt meer dan genoeg. Anderhalve ster.

Cast
Naast Mark Wahlberg (Ted) en Winston Duke (Black Panther) spelen ook Alan Arkin (Dumbo), Iliza Shlesinger (Instant Family) en Michael Gaston (Bridge of Spies) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Peter Berg (Deepwater Horizon).

Spenser Confidential is vanaf 6 maart 2020 te zien in de Nederlandse huiskamers. Genre: Actie. Tijdsduur: 111 minuten. IMDb-score: 6,4.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Recensie: Spenser Confidential is nieuwe algoritme-blockbuster of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV