Gratis thuis kijken: deze 5 topfilms zie je deze week op Film1

Gratis thuis kijken: deze 5 topfilms zie je deze week op Film1
Film1 gratis voor KPN- en Ziggo-abonnees

Kijktip :

De filmkanalen van Film1 zijn tot 13 april voor digitale abonnees van bijna alle aanbieders te zien. Geweldig nieuws, want er staan een paar uitstekende titels op het programma deze week, zoals het indringende A Private War met Rosamund Pike en de Oscarwinnaar Birdman. Gids.tv zet de belangrijkste films voor je op een rij.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier onze filmrecensies.

1. Patser (2018, Film1 Premiere: 31 maart om 20.30 uur)
De Belgische regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah brachten dit jaar ook de Will Smith-actiefilm Bad Boys for Life naar de bioscoop. Vóór dit Hollywoodsucces werkten de makers hard aan de brutale gangsterfilm Patser, waarin Ali B. zijn acteerdebuut maakt. Patser draait om vier Antwerpse dealers die in een grote drugsoorlog belanden. Lees hier waar je de film Patser nog meer kunt streamen.

2. A Private War (2018, Film1 Drama: 1 april om 20.30 uur)
Een dikke aanrader is deze waargebeurde film over één van de meest gevierde oorlogscorrespondenten van deze tijd: Marie Colvin. Ze wordt ijzersterk vertolkt door de prachtige actrice Rosamund Pike. Een ontroerende en heftige film die eigenlijk door het grote publiek gezien moet worden. Lees hier waar je de film A Private War nog meer kunt streamen.

Lees hier de filmrecensie van A Private War

3. The Wolf of Wall Street (2013, Film1 Drama: 3 april om 20.30 uur)
Acteur Leonardo DiCaprio speelt op fenomenale wijze een foute yup die non-stop tript op coke, seks en geld. Dat doet hij als louche beursmakelaar aan het einde van de jaren tachtig en het zorgt voor een dijk van een film. Volgens ons één van de beste films van Martin Scorsese - en dat wil wat zeggen! Lees hier waar je de film The Wolf of Wall Street nog meer kunt streamen.

4. Birdman (2014, Film1 Premiere: 4 april om 20.30 uur)
De voor een Oscar genomineerde Michael Keaton speelt in Birdman de rol van zijn leven. Bovendien won deze productie de Oscar voor Beste Film. Keaton speelt een acteur die probeert nog één keer zijn carrière nieuw leven in te blazen met een serieus toneelstuk op Broadway. De film lijkt in één take geschoten te zijn en Keaton speelt de sterren van de hemel. Inclusief sterke tegenspelers als Emma Stone en Edward Norton. Lees hier waar je de film Birdman nog meer kunt streamen.

5. A Cure for Wellness (2016, Film1 Drama: 5 april om 22.00 uur)
Op zondagavond nog een aardige horrorfilm op het programma met een over-de-top finale. De ambitieuze jonge werknemer Lockhart krijgt de opdracht de directeur van het bedrijf waar hij werkt op te halen uit een idyllisch, maar mysterieus kuuroord. Prachtige beelden en sfeer met een angstaanjagend geheim. Lees hier waar je de film A Cure for Wellness nog meer kunt streamen.

Michael Keaton en Edward Norton in de film 'Birdman'.

Deze vijf films zijn vanaf vanavond tot aankomende zondag (gratis) op Film1 te zien. Lees hier waar je de zenders kan vinden op Ziggo en hier op KPN.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV