Voorstelling Om mij moverende redenen van Paulien Cornelisse zondag op NPO 3

Voorstelling Om mij moverende redenen van Paulien Cornelisse zondag op NPO 3
Caberet over onbegrijpelijkheden van het leven

Kijktip :

Door haar vele media-optredens kunnen we inmiddels wel concluderen dat Paulien Cornelisse een hele eigen kijk op het leven heeft. In haar cabaretvoorstellingen komt dit ook vaak naar voren, zoals zondag te zien is in de voorstelling Om mij moverende redenen, op NPO 3.

Vierde voorstelling
Om mij moverende redenen is alweer de vierde cabaretvoorstelling van Paulien Cornelisse, die verder onder meer schrijfster/columniste en tv-presentatrice is. Deze show is geregisseerd door Thomas van Luyn, zelf ook bekend van zijn cabaretvoorstellingen. Cornelisse zal in detail naar de onbegrijpelijkheden van het leven gaan kijken.

'Eh' zeggen
Wat is er bijvoorbeeld aan de hand met mensen die te hard 'eh' zeggen? Waar zit de 'meelulspier'? En hoe zit het met het gevoelsleven van een korstmos? Cornelisse bespreekt zaken die je kunt zien maar niet wilt zien en praat over dingen die je wilt begrijpen, maar niet kúnt begrijpen. Over wanneer je gaat bewegen, en waarom.

De cabaretvoorstelling Om mij moverende redenen van Paulien Cornelisse is op zondag 12 april om 21.55 uur te zien op NPO 3. Je kunt daarna de voorstelling Om mij moverende redenen terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Voorstelling Om mij moverende redenen van Paulien Cornelisse zondag op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV