Nieuwe seizoen Paleis voor een Prikkie met dit nieuwe presentatieduo

Nieuwe seizoen Paleis voor een Prikkie met dit nieuwe presentatieduo
Vanaf 26 augustus op SBS6

Nieuws :

Het populaire SBS6-programma Paleis voor een Prikkie is vanaf 26 augustus terug met twee nieuwe topdesigners: het Brabantse duo Brian en Peer. De interieurontwerpers gaan op pad om de woonkamers van gezinnen zonder budget om te toveren tot stijlvolle paleisjes.

Het programma dankt haar populariteit aan het oude presentatieduo, Frank en Rogier. De heren krijgen overigens ook weer een eigen programma, die wordt uitgezonden op RTL 4.

Brian en Peer
Brian en Peer hebben veel ervaring met interieurs uit het luxe segment, horeca en retail. Daarbij is de mannen niks te gek of vreemd zolang ze kunnen zorgen voor een warm interieur met comfort. Maar hoe gaan zij dat doen met een budget van slechts 250 euro? Lukt het de mannen dan ook om creatief genoeg te zijn? En is iedereen uiteindelijk blij met het resultaat?

De inspiratieradar van de twee Brabantse designers staat altijd aan. Peer is de man van het indelen, het maatwerk en het gebruik van kleur en grafische elementen. Brian heeft een passie voor stoffen en behang en hij zorgt met zijn oog voor detail voor een flinke dosis glamour en unieke accessoires.

Leuk om te doen
Brian en Peer hebben er zin in: "We vinden het mooi om voor dit programma mensen te mogen helpen met een klein budget. Peer en ik hopen veel Brabantse warmte en gezelligheid in het interieur van deze mensen aan te brengen. We zijn al druk bezig met de opnames en vinden het onwijs leuk om te doen!"

Het nieuwe seizoen van Paleis voor een Prikkie is vanaf woensdag 26 augustus iedere woensdag om 21.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt vanaf dan alle uitzendingen van Paleis voor een Prikkie terugkijken op KIJK.nl en Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe seizoen Paleis voor een Prikkie met dit nieuwe presentatieduo of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen