Expeditie Robinson: vindt Mark de immuniteitsmunt? gemist? | Gids.tv

Expeditie Robinson: vindt Mark de immuniteitsmunt? gemist?
Amusement

RTL 4
2023-09-17 20:00:00
Tip

Uitzending van Expeditie Robinson gemist? Zondag kun je kijken naar de vierde aflevering van het nieuwste seizoen van Expeditie Robinson. In deze aflevering is het de achtste dag van het survivalavontuur, wat staat de kandidaten deze keer allemaal te wachten?

Immuniteitsmunt
De BN’ers krijgen het deze keer zwaar te verduren, de heftige regen en de slapeloze nachten eisen hun tol. Mark zoekt onvermoeibaar door naar de verstopte immuniteitsmunt. Roosmarijn heeft als enige de Peluwang, maar twijfelt of dit een giftig geschenk zal blijken te zijn. Een zinderende eilandraad geeft uitsluitsel.

Afvallerseiland
In Expeditie Robinson strijden nu nog twee kampen met bekende Nederlanders tegen elkaar. Het is zeker niet alleen een survivalstrijd, naast leven op een onbewoond eiland krijgen ze ook proeven voor hun kiezen. Daar bovenop wordt door de kandidaten ook een ijzige tactische strijd gevoerd om bij de eilandraad niet naar huis te worden gestuurd. Dit jaar is er ook een ‘afvallerseiland’ waar geëlimineerde spelers een tweede kans krijgen. Bekijk deze aflevering van Expeditie Robinson hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Expeditie Robinson

Expeditie Robinson video's

Expeditie Robinson TV-Nieuws