Het Jachtseizoen: Jaimie Vaes & Estelle Cruijff gemist? | Gids.tv

Het Jachtseizoen: Jaimie Vaes & Estelle Cruijff gemist?
Amusement

SBS 6
2023-06-03 20:30:00
Tip

Uitzending van Het Jachtseizoen gemist? Zaterdag kun je kijken naar een gloednieuwe aflevering van Het Jachtseizoen. Deze keer gaan Jaimie Vaes en Estelle Cruijff de grote uitdaging aan om uit handen te blijven van de heren van StukTV.

StukTV vs. BN’ers
Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriëns gaan in Het Jachtseizoen de strijd aan met bekende Nederlanders. De sterren zijn even een voortvluchtige crimineel en halen alles uit de kast om van de radar te verdwijnen. Verschillende duo’s moeten zo vier uur lang uit handen blijven van de mannen van StukTV. In deze aflevering trekken vriendinnen Jaimie en Estelle de oranje pakken aan.

Jamie en Estelle in amfibievoertuig
Het is ook deze keer weer de grote vraag wie er aan het einde van de ontsnapping nog op vrije voeten is. Jamie en Estelle proberen in een amfibievoertuig te mannen te slim af te zijn. Het Jachtseizoen is al jaren een begrip op Youtube maar dit is alweer de derde reeks die op televisie wordt uitgezonden. Eerder dit seizoen zag je bijvoorbeeld Yolanthe Cabau en Monica Geuze als vluchtende deelnemers. Bekijk deze aflevering van Het Jachtseizoen hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Het Jachtseizoen

Het Jachtseizoen video's

Het Jachtseizoen TV-Nieuws