Jaimie Vaes te paard over het strand in Het Jachtseizoen: "Ik heb een slecht gevoel"

Jaimie Vaes te paard over het strand in Het Jachtseizoen: "Ik heb een slecht gevoel"

Team Stuk nam het in de uitzending van zaterdag 3 juni op tegen Jaimie Vaes en Estelle Cruijff. Op het strand van Scheveningen proberen ze StukTV te slim af te zijn. Bekijk een fragment van Het Jachtseizoen hieronder.

Niet logisch
De vriendinnen hadden grote stress toen ze geklemd in de auto zaten, maar ook op het strand in Scheveningen is de situatie erg spannend: "Bukken, bukken. Ze zijn dichtbij." Jaimie vlucht te paard en Estelle op de fiets. Giel vindt het maar een slecht idee om op een paard te vluchten: "Dat is toch niet logisch."

Het Jachtseizoen is elke zaterdag om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van de tv-versie van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Jaimie Vaes</em> te paard over het strand in <em>Het Jachtseizoen</em>: &quot;Ik heb een slecht gevoel&quot; Team Stuk nam het in de uitzending van zaterdag 3 juni op tegen Jaimie Vaes en Estelle Cruijff. Op het strand van Scheveningen proberen ze StukTV te slim af te zijn. Bekijk een fragment van Het Jachtseizoen hieronder. Niet logischDe vriendinnen hadden grote stress toen ze geklemd in de auto zaten, maar ook op het strand in Scheveningen is de situatie erg spannend: "Bukken, bukken. Ze zijn dichtbij." Jaimie vlucht te paard en Estelle op de fiets. Giel vindt het maar een slecht idee om op een paard te vluchten: "Dat is toch niet logisch." Het Jachtseizoen is elke zaterdag om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van de tv-versie van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Zien: Peter Gillis en Rob Geus aan de drank tijdens Het Jachtseizoen Bekijk deze video » Het Jachtseizoen gemist? Lenige Jaimie Vaes & Estelle Cruijff liggen dubbel in de auto Bekijk deze video »
TV :
Jaimie Vaes te paard over het strand in Het Jachtseizoen: "Ik heb een slecht gevoel"

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV