Terug: Je Huis op Orde gemist? | Gids.tv

Terug: Je Huis op Orde gemist?
Amusement

SBS 6
2023-01-04 20:29:37
Tip

Uitzending van Je Huis op Orde gemist? Viktor Brand en zijn team van opruimers keren terug in een nieuw seizoen van Je huis op orde. In iedere aflevering ruimen zij het huis van een gezin grondig op. Door de jaren heen en door allerlei verschillende omstandigheden hebben deze gezinnen ontzettend veel spullen verzameld.

Efficiënt
Achter de enorme berg spullen die de personen verzamelen schuilt vaak een persoonlijk of emotioneel verhaal. Om overzicht en rust voor hen te creëren, worden alle spullen uit huis gehaald en uitgestald in een grote loods. Daar nemen de gezinnen afscheid van een groot deel van deze spullen, waarna het team de overgebleven spullen geordend en efficiënt terug in het huis plaatst.

Eerste aflevering
Dick, uit Houten, is jarenlang mantelzorger voor zijn vrouw geweest en sinds haar overlijden, vijf jaar geleden, is het huis onveranderd gebleven. De afgelopen jaren vluchtte Dick voor de enorme hoeveelheid spullen en het verdriet. Zijn twee dochters Lieneke en Marijke hebben hun vader opgegeven omdat ze hem een opgeruimd huis gunnen waarin hij zich thuis voelt. Bekijk deze aflevering van Je Huis op Orde hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Je huis op orde

Je Huis op Orde video's

Je Huis op Orde TV-Nieuws