Vanavond op tv: Nieuw seizoen Je huis op orde, tweede Married at First Sight

Vanavond op tv: Nieuw seizoen Je huis op orde, tweede Married at First Sight
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 4 januari

Kijktip :

Het waren mooie dagen voor de vaderlandse tv, maar langzaam normaliseert het weer een beetje. Komend weekend zijn er heel wat nieuwe programma's en terugkeren, dus deze dagen voelen een beetje als stilte voor de storm. Vanavond zien we onder meer een nieuwe aflevering van De slimste mens en Married at First Sight, maar ook de start van een nieuw seizoen Je huis op orde. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 4 januari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: Je Huis op Orde

SBS 6
20:29 uur

Viktor Brand en zijn team van opruimers keren terug in een nieuw seizoen van Je huis op orde. In iedere aflevering ruimen zij het huis van een gezin grondig op. Door de jaren heen en door allerlei verschillende omstandigheden hebben deze gezinnen ontzettend veel spullen verzameld. Achter de enorme berg spullen die de personen verzamelen schuilt vaak een persoonlijk of emotioneel verhaal. Om overzicht en rust voor hen te creëren, worden alle spullen uit huis gehaald en uitgestald in een grote loods. Daar nemen de gezinnen afscheid van een groot deel van deze spullen, waarna het team de overgebleven spullen geordend en efficiënt terug in het huis plaatst

Actiefilm: Kong: Skull Island

Veronica
20:29 uur

In Kong: Skull Island is een groep ontdekkingsreizigers is bij elkaar gekomen om samen naar een nooit eerder ontdekt eiland, gelegen aan de Grote Oceaan en even mooi als verraderlijk, te reizen. Wat ze niet weten is dat ze zich in het domein van de mythische Kong bevinden.

Married At First Sight: Wilfred en Francois

RTL 4
20:30 uur

Dinsdag is het nieuwe seizoen van Married at First Sight begonnen en woensdag is het alweer tijd om het tweede koppel van dit seizoen aan de kijker voor te stellen: Wilfred en Francois, die één grote passie delen. Wilfred uit Emmen en Francois uit Maastricht delen de passie voor mode en design, maar de vraag is wel of de grote afstand tussen hun woonplaatsen niet een probleem gaat worden. De experts vrezen dat misschien een beetje, maar hoe kijken ze daar zelf tegenaan?

De slimste mens: Jesper Hesseling

NPO 1
20:33 uur

Dit seizoen van De slimste mens krijgt nogal wat kritiek op het niveau van de uitdagers. In de aflevering van woensdaga staat er weer een nieuwe klaar. Misschien wel de bekendste meester van Nederland: Jesper Hesseling. Hesseling staat beter bekend als Meester Jesper. In 2020 startte de basisschoolleraar uit Beuningen zijn TikTok account om de leerlingen te helpen tijdens de lockdown. Inmiddels heeft hij 630.000 volgers en had hij een rol in een kinderfilm.

Wintergasten: Henry Marsh

NPO 2
22:09 uur

In de derde en laatste aflevering van Wintergasten zal Femke van der Laan een interview afleggen. Dat doet zij met Henry Marsh, de bekendste hersenchirurg ter wereld en de pionier in neurowetenschap in Engeland en Oekraïne. De jonge Marsh studeerde Politics, Philosophy and Economics en Medicijnen. Zijn bestemming vond hij in de hersenchirurgie, een vakgebied van hoge risico’s en bijbehorende sterftecijfers. Marsh opereerde patiënten vaak terwijl ze bij bewustzijn waren. Zo kon hij direct de effecten van zijn handelingen waarnemen.

Actuele video's

Meer actuele video's