Khalid & Sophie: minister Jetten over klimaatkoffertje gemist? | Gids.tv

Khalid & Sophie: minister Jetten over klimaatkoffertje gemist?
Cultuur & Maatschappij, Informatief, Kunst/cultuur

NPO 1
2022-11-01 19:03:00

Uitzending van Khalid & Sophie gemist?

Khalid & Sophie: minister Jetten over klimaatkoffertje De gasten in Khalid & Sophie op dinsdag 1 november Het Duo van Dienst is vandaag Suze van Kleef en Splinter Chabot. De jonge talenten Mia Nicolai en Dion Cooper gaan voor Nederland naar het Eurovisie Songfestival. Te gast is mister Songfestival Cornald Maas. Minister voor Klimaat en Energie Rob Jetten biedt vandaag de Klimaatnota aan in de Tweede Kamer. Hoe staat het ervoor met de klimaatambities en resultaten van het kabinet? Actrice Maryam Hassouni, o.a. bekend van de series Dunya en Desie en Flikken Rotterdam, vertelt in haar boek Wat de Fak over haar nare ervaringen in de film- en tv-industrie. Ze beschrijft een wereld waar racisme, seksisme en grensoverschrijdend gedrag meer regel dan uitzondering is.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Uitzending van Khalid & Sophie gemist?

De gasten in Khalid & Sophie op dinsdag 1 november

  • Het Duo van Dienst is vandaag Suze van Kleef en Splinter Chabot.
  • De jonge talenten Mia Nicolai en Dion Cooper gaan voor Nederland naar het Eurovisie Songfestival. Te gast is mister Songfestival Cornald Maas.
  • Minister voor Klimaat en Energie Rob Jetten biedt vandaag de Klimaatnota aan in de Tweede Kamer. Hoe staat het ervoor met de klimaatambities en resultaten van het kabinet?
  • Actrice Maryam Hassouni, o.a. bekend van de series Dunya en Desie en Flikken Rotterdam, vertelt in haar boek Wat de Fak over haar nare ervaringen in de film- en tv-industrie. Ze beschrijft een wereld waar racisme, seksisme en grensoverschrijdend gedrag meer regel dan uitzondering is.
Bekijk deze aflevering van Khalid & Sophie hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Khalid & Sophie

Khalid & Sophie video's

Khalid & Sophie TV-Nieuws