Op1: de finalisten van <em>De Slimste Mens</em> zijn te gast gemist? | Gids.tv

Op1: de finalisten van De Slimste Mens zijn te gast gemist?
Nieuws, Informatief, Nieuws/actualiteiten

NPO 1
2022-08-25 22:27:00
Actueel

Uitzending van Op1 gemist? Elke werkdag kunnen we kijken naar de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van donderdag 25 augustus

  • Wie wordt de opvolger van Jacob Derwig als slimste mens van Nederland? Vanavond is de halve finale van de populaire kennisquiz en direct na afloop zijn de drie finalisten te gast bij Op1. Hoe gaan zij proberen de titel ‘slimste mens’ te veroveren?

  • De extreme droogte in Nederland blijft maar aanhouden. Er is een officieel watertekort wat zorgt voor problemen in de scheepvaart, de landbouw en in natuurgebieden. Is er voorlopig nog voldoende drinkwater? En komen er binnenkort nog strengere maatregelen voor de verdeling van water? We vragen het vanavond aan minister van Infrastructuur en Waterstaat Mark Harbers.

  • Artsen zonder Grenzen (AzG) gaat noodhulp verlenen in Ter Apel. Volgens AzG zijn de omstandigheden waarin mensen zich bevinden mensonwaardig. Ondertussen heeft de politie zijn handen vol aan het screenen van vluchtelingen, wat ten koste gaat van het werk in Amsterdam. Directeur van AzG Judith Sargentini, Heleen van den Berg van het Rode Kruis, voorzitter van de politiebond Jan Struijs en burgemeester van Haarlem Jos Wienen vertellen wat er moet veranderen.

Bekijk deze aflevering van Op1 hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1

Op1 video's

Op1 TV-Nieuws