Minister Harbers in Op1 over extreme droogte: 'Geen extra maatregelen' (video)

Minister Harbers in Op1 over extreme droogte: 'Geen extra maatregelen' (video)

Donderdag 25 augustus 2022 om 23:38

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 25 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Minister Harbers in <em>Op1</em> over extreme droogte: 'Geen extra maatregelen' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 25 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. De extreme droogte in Nederland blijft maar aanhouden. Er is een officieel watertekort wat zorgt voor problemen in de scheepvaart, de landbouw en in natuurgebieden. Is er voorlopig nog voldoende drinkwater? Minister Mark Harbers reageert in Op1. Volgens hem zijn er geen nieuwe droogtemaatregelen nodig. 'Voor dit moment blijft het bij de huidige maatregelen. Vorige week hebben we een paar maatregelen achter de hand gehouden, maar dat is nog niet nodig.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Minister Harbers in Op1 over extreme droogte: 'Geen extra maatregelen' (video)

De extreme droogte in Nederland blijft maar aanhouden. Er is een officieel watertekort wat zorgt voor problemen in de scheepvaart, de landbouw en in natuurgebieden. Is er voorlopig nog voldoende drinkwater? Minister Mark Harbers reageert in Op1. Volgens hem zijn er geen nieuwe droogtemaatregelen nodig. 'Voor dit moment blijft het bij de huidige maatregelen. Vorige week hebben we een paar maatregelen achter de hand gehouden, maar dat is nog niet nodig.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's