Op1: Olav Mol en Jack Plooij staan in het theater met het laatste F1-nieuws gemist? | Gids.tv

Op1: Olav Mol en Jack Plooij staan in het theater met het laatste F1-nieuws gemist?
Nieuws, Informatief, Nieuws/actualiteiten

NPO 1
2022-09-29 22:58:00
Actueel

Uitzending van Op1 gemist? Elke werkdag kunnen we kijken naar de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van donderdag 29 september.

  • Oud-Kamervoorzitter Khadija Arib werkt niet mee aan een onderzoek naar haar functioneren. Kamervoorzitter Vera Bergkamp en het dagelijks bestuur van Kamer willen een onderzoek vanwege mogelijk grensoverschrijdend gedrag. Maar volgens Arib is Bergkamp bezig met een lastercampagne.Thomas van Groningen sprak vandaag met Arib. Hij schuift vanavond aan bij Op1.

  • Op het Rode Plein bereiden ze een ‘feest’ voor, omdat Poetin morgen de vier bezette regio’s in Oekraïne gaat annexeren. Hoe moet Nederland reageren? Het Haags Centrum voor Strategische Studies sprak vandaag met de Kamer over de huidige situatie en nucleaire dreiging. Directeur politieke zaken HCSS Han ten Broeke was aanwezig en schuift vanavond aan bij Op1.

  • Volgende week is het precies dertig jaar geleden dat een Israëlische Boeing 747 neerstortte midden in de Bijlmer. Bij de ramp komen 43 mensen om het leven. Als stadsdeelwethouder van Amsterdam-Zuidoost riep staatssecretaris Eric van der Burg meteen Leger des Heils directeur Henk Dijkstra op om de hulpverlening te starten. Vanavond blikken ze bij Op1 samen terug op die avond dertig jaar geleden.

  • Al jaren doen Olav Mol en Jack Plooij verslag van alle Formule 1-races, maar niet alleen voor televisie en radio. Ook in het theater praat het duo raceliefhebbers bij over de laatste F1-nieuwtjes én Max Verstappen. Dit weekend kan hij al zijn wereldtitel kan prolongeren! Welke verwachtingen heeft het gouden duo? We horen het vanavond in Op1 waar Olav & Jack samen aanschuiven.

Bekijk deze aflevering van Op1 hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1

Op1 video's

Op1 TV-Nieuws