Op1 gemist? Thomas van Groningen openhartig over gesprek oud-Kamervoorzitter Khadija Arib

Op1 gemist? Thomas van Groningen openhartig over gesprek oud-Kamervoorzitter Khadija Arib

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 29 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Oud-Kamervoorzitter Khadija Arib werkt niet mee aan een onderzoek naar haar functioneren. Kamervoorzitter Vera Bergkamp en het dagelijks bestuur van Kamer willen een onderzoek vanwege mogelijk grensoverschrijdend gedrag. Thomas van Groningen sprak vandaag met Arib

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? <em>Thomas van Groningen</em> openhartig over gesprek oud-Kamervoorzitter <em>Khadija Arib</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 29 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Oud-Kamervoorzitter Khadija Arib werkt niet mee aan een onderzoek naar haar functioneren. Kamervoorzitter Vera Bergkamp en het dagelijks bestuur van Kamer willen een onderzoek vanwege mogelijk grensoverschrijdend gedrag. Thomas van Groningen sprak vandaag met Arib Tekst gaat verder onder de video. Grensoverschrijdend gedragVolgens Khadija Arib is Kamervoorzitter Vera Bergkamp bezig met een lastercampagne. "Je kan je afvragen hoe professioneel het is om gelijk met die term te komen", aldus Thomas van Groningen in Op1. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Thomas van Groningen openhartig over gesprek oud-Kamervoorzitter Khadija Arib

Grensoverschrijdend gedrag
Volgens Khadija Arib is Kamervoorzitter Vera Bergkamp bezig met een lastercampagne. "Je kan je afvragen hoe professioneel het is om gelijk met die term te komen", aldus Thomas van Groningen in Op1.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV