Op1 gemist? Eric van der Burg en Henk Dijkstra blikken terug op de Bijlmerramp

Op1 gemist? Eric van der Burg en Henk Dijkstra blikken terug op de Bijlmerramp

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 29 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Volgende week is het precies dertig jaar geleden dat een Israëlische Boeing 747 neerstortte midden in de Bijlmer. Bij de ramp komen 43 mensen om het leven. Eric van der Burg en Henk Dijkstra blikken in Op1 terug op de Bijlmerramp.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? <em>Eric van der Burg</em> en <em>Henk Dijkstra</em> blikken terug op de Bijlmerramp Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 29 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Volgende week is het precies dertig jaar geleden dat een Israëlische Boeing 747 neerstortte midden in de Bijlmer. Bij de ramp komen 43 mensen om het leven. Eric van der Burg en Henk Dijkstra blikken in Op1 terug op de Bijlmerramp. Tekst gaat verder onder de video. BijlmerrampAls stadsdeelwethouder van Amsterdam-Zuidoost riep staatssecretaris Eric van der Burg meteen Leger des Heils directeur Henk Dijkstra op om de hulpverlening te starten. De ramp raakt Van der Burg nog steeds: "Ja, ik kan er moeilijk naar kijken." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Eric van der Burg en Henk Dijkstra blikken terug op de Bijlmerramp

Bijlmerramp
Als stadsdeelwethouder van Amsterdam-Zuidoost riep staatssecretaris Eric van der Burg meteen Leger des Heils directeur Henk Dijkstra op om de hulpverlening te starten. De ramp raakt Van der Burg nog steeds: "Ja, ik kan er moeilijk naar kijken."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV