Terug: Steenrijk, straatarm gemist? | Gids.tv

Terug: Steenrijk, straatarm gemist?
Amusement, Serie

SBS 6
2022-11-23 20:30:03
Tip

Uitzending van Steenrijk, straatarm gemist? Na het einde van Restaurant Misverstand is het realityprogramma Steenrijk, straatarm vanaf vanavond terug met herhalingen op SBS6. We krijgen te zien hoe rijke en arme gezinnen een week van leven wisselen en ervaren hoe het is om veel of juist weinig geld te hebben.

Paardenbedrijf
In Oudekerk aan de Amstel woont het gezin Van Delft, moeder Denise, vader Nick en hun drie kinderen. Ze wonen op een groot stuk land, waar ze ook hun succesvolle paardenbedrijf runnen. Ze genieten van het leven door lekker te eten, varen, vakanties en sociale aangelegenheden. Hun weekbudget is 1000-1200 euro per week.

Financiële missers
In Hoorn woont de familie Van Krimpen in een sociale huurwoning. Het gezin bestaat uit moeder Vera, dochters Maudie en Danique en zoon Finn. Na de scheiding heeft Vera gedeeld ouderschap. Ze is zelfstandig ondernemer, maar na financiële missers heeft Vera een flinke schuld en probeert ze rond te komen met 70 euro en maken ze gebruik van de voedselbank. Ondanks dat ze het niet breed hebben, is het gezin hecht en gelukkig.

Bekijk deze aflevering van Steenrijk, straatarm hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm video's

Steenrijk, straatarm TV-Nieuws