Angela de Jong zag zenuwachtige en ongemakkelijke Beau van Erven Dorens

Angela de Jong zag zenuwachtige en ongemakkelijke Beau van Erven Dorens

Angela de Jong zag zenuwachtige en ongemakkelijke Beau van Erven Dorens De eerste uitzending van Beau is achter de rug, en Beau van Erven Dorens wist met gasten Thierry Baudet en Theo Hiddema 650.000 kijkers te trekken. Angela de Jong heeft haar mening over de talkshow klaar: "Ik vond Beau erg zenuwachtig en ongemakkelijk." ZelfspotWel prijst De Jong de zelfspot die Van Erven Dorens liet zien met zijn muzikale afsluiting, waarin hij onder meer de volgende regels zong: "Dan denk ik aan Jinek, en dan denk ik aan Pauw, en dan denk ik aan een boom, met een heel lang touw." Wat betreft de inhoud van de talkshow valt er nog genoeg bij te schaven, want hij plaatst zich door middel van de opstelling boven de gasten. Bekijk het hele fragment hierboven. Beau van Erven Dorens huilt van de spanning over eigen talkshow Beau Bekijk deze video » Beau van Erven Dorens probeert Jinek te verslaan met eigen nummer Bekijk deze video » Thierry Baudet en Theo Hiddema in Beau: "We zijn een vriend verloren" Bekijk deze video »
TV :
Angela de Jong zag zenuwachtige en ongemakkelijke Beau van Erven Dorens

De eerste uitzending van Beau is achter de rug, en Beau van Erven Dorens wist met gasten Thierry Baudet en Theo Hiddema 650.000 kijkers te trekken. Angela de Jong heeft haar mening over de talkshow klaar: "Ik vond Beau erg zenuwachtig en ongemakkelijk."

Zelfspot
Wel prijst De Jong de zelfspot die Van Erven Dorens liet zien met zijn muzikale afsluiting, waarin hij onder meer de volgende regels zong: "Dan denk ik aan Jinek, en dan denk ik aan Pauw, en dan denk ik aan een boom, met een heel lang touw." Wat betreft de inhoud van de talkshow valt er nog genoeg bij te schaven, want hij plaatst zich door middel van de opstelling boven de gasten.

Bekijk het hele fragment hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Angela de Jong zag zenuwachtige en ongemakkelijke Beau van Erven Dorens of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV