Wijzigingen bij Hart van Nederland: 'twee presentatrices ontslagen'

Wijzigingen bij Hart van Nederland: 'twee presentatrices ontslagen'

Wijzigingen bij <em>Hart van Nederland</em>: 'twee presentatrices <em>ontslagen</em>' Hart van Nederland is bezig met vernieuwingen en daar horen blijkbaar ook nieuwe presentatrices bij. De huidige presentatrices Gallyon van Vessem en Selma van Dijk zijn, alsdus bovenstaande video van RTL Boulevard, ontslagen. Producer Marc van Veening heeft dit ontkend noch bevestigd. LeeftijdDe reden voor het ontslag? De dames zouden te oud zijn. Van Vessem en Van Dijk zijn vijftig en ze passen niet bij de vernieuwing die Hart van Nederland op de planning heeft staan. Van Vessem en Van Dijk hebben allebei nog geen uitspraken over hun ontslag gedaan. Bekijk hierboven het hele RTL Boulevard fragment. Schietpartij Dordrecht: Drie mensen doodgeschoten, dader is agent Bekijk deze video » Kogels vliegen in het rond bij schietpartij Alexandrium Rotterdam Bekijk deze video » Schietpartij bij winkelcentrum Alexandrium Rotterdam: 'Het was heel hard en heel dichtbij' Bekijk deze video »
Entertainment :
Wijzigingen bij Hart van Nederland: 'twee presentatrices ontslagen'

Hart van Nederland is bezig met vernieuwingen en daar horen blijkbaar ook nieuwe presentatrices bij. De huidige presentatrices Gallyon van Vessem en Selma van Dijk zijn, alsdus bovenstaande video van RTL Boulevard, ontslagen. Producer Marc van Veening heeft dit ontkend noch bevestigd.

Leeftijd
De reden voor het ontslag? De dames zouden te oud zijn. Van Vessem en Van Dijk zijn vijftig en ze passen niet bij de vernieuwing die Hart van Nederland op de planning heeft staan. Van Vessem en Van Dijk hebben allebei nog geen uitspraken over hun ontslag gedaan.

Bekijk hierboven het hele RTL Boulevard fragment.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Wijzigingen bij Hart van Nederland: 'twee presentatrices ontslagen' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen