Grote opruiming bij Hart van Nederland: twee presentatrices ontslagen

Grote opruiming bij Hart van Nederland: twee presentatrices ontslagen

Grote opruiming bij Hart van Nederland: twee presentatrices ontslagen Hart van Nederland is bezig met vernieuwingen en daar horen blijkbaar ook nieuwe presentatrices bij. De huidige presentatrices Gallyon van Vessem en Selma van Dijk zijn ontslagen. Producer Marc van Veening heeft dit ontkend noch bevestigd. LeeftijdDe reden voor het ontslag? De dames zijn te oud. Van Vessem en Van Dijk zijn vijftig en ze passen niet bij de vernieuwing die Hart van Nederland op de planning heeft staan. Van Vessem en Van Dijk hebben allebei nog geen uitspraken over hun ontslag gedaan. Bekijk hierboven het hele RTL Boulevard fragment. Schietpartij Dordrecht: Drie mensen doodgeschoten, dader is agent Bekijk deze video » Kogels vliegen in het rond bij schietpartij Alexandrium Rotterdam Bekijk deze video » Schietpartij bij winkelcentrum Alexandrium Rotterdam: 'Het was heel hard en heel dichtbij' Bekijk deze video »
Entertainment :

Hart van Nederland is bezig met vernieuwingen en daar horen blijkbaar ook nieuwe presentatrices bij. De huidige presentatrices Gallyon van Vessem en Selma van Dijk zijn ontslagen. Producer Marc van Veening heeft dit ontkend noch bevestigd.

Leeftijd
De reden voor het ontslag? De dames zijn te oud. Van Vessem en Van Dijk zijn vijftig en ze passen niet bij de vernieuwing die Hart van Nederland op de planning heeft staan. Van Vessem en Van Dijk hebben allebei nog geen uitspraken over hun ontslag gedaan.

Bekijk hierboven het hele RTL Boulevard fragment.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Grote opruiming bij Hart van Nederland: twee presentatrices ontslagen of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: crisis, nederland, ontslag, sbs, rtl boulevard, boulevard, dames, vernieuwing, selma, fragment, video, rtl, ontslagen, gallyon van vessem, hart van nederland, selma van dijk, vessem, leeftijd, sbs 6, producer


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV