Marine VS bevestigt dat video’s met ‘ufo’s’ echt zijn

Marine VS bevestigt dat video’s met ‘ufo’s’ echt zijn

Marine VS bevestigt dat video’s met ‘ufo’s’ echt zijn De Amerikaanse marine heeft officieel bekendgemaakt dat de beelden met ‘ufo’s’ authentiek zijn. Eerder zijn drie video’s verspreid die door de marine zijn opgenomen, met ‘onbekende vliegende objecten’. Ze gaan nu verder onderzoeken wat er precies op de beelden te zien is. Oordeel zelf over deze ‘buitenaardse’ beelden door bovenstaande video te kijken. Buitenaards leven in Frans Bauer in Amerika Bekijk deze video » Area 51 is immens populair onder Amerikanen en anderen Bekijk deze video »
Nieuws :
Marine VS bevestigt dat video’s met ‘ufo’s’ echt zijn

De Amerikaanse marine heeft officieel bekendgemaakt dat de beelden met ‘ufo’s’ authentiek zijn. Eerder zijn drie video’s verspreid die door de marine zijn opgenomen, met ‘onbekende vliegende objecten’. Ze gaan nu verder onderzoeken wat er precies op de beelden te zien is. Oordeel zelf over deze ‘buitenaardse’ beelden door bovenstaande video te kijken.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Marine VS bevestigt dat video’s met ‘ufo’s’ echt zijn of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV