Nederlandse advocaat uit Enschede neergeschoten in Duitsland

Nederlandse advocaat uit Enschede neergeschoten in Duitsland

Nederlandse advocaat uit Enschede neergeschoten in Duitsland Een advocaat uit Enschede is gewond geraakt bij een schietpartij in Duitsland. Het zou volgens de politie waarschijnlijk gaan om een aanslag die is gericht op de advocaat. Dader(s) gevluchtDe man is neergeschoten vanuit een rijdende auto, de dader of daders zijn op de vlucht geslagen. De man is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. De schietpartij vond plaats in Gronau, net over de grens bij Enschede. Er werd geschoten vanuit een witte auto met een Nederlands kenteken, daar wordt nu naar gezocht. Bekijk beelden van Hart Van Nederland over de schietpartij in de video hierboven. Veel beveiliging bij herdenking advocaat Derk Wiersum Bekijk deze video » Inez Weski is niet langer meer de advocaat van Ridouan Taghi Bekijk deze video »
Nieuws :
Nederlandse advocaat uit Enschede neergeschoten in Duitsland

Een advocaat uit Enschede is gewond geraakt bij een schietpartij in Duitsland. Het zou volgens de politie waarschijnlijk gaan om een aanslag die is gericht op de advocaat.

Dader(s) gevlucht
De man is neergeschoten vanuit een rijdende auto, de dader of daders zijn op de vlucht geslagen. De man is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. De schietpartij vond plaats in Gronau, net over de grens bij Enschede. Er werd geschoten vanuit een witte auto met een Nederlands kenteken, daar wordt nu naar gezocht.

Bekijk beelden van Hart Van Nederland over de schietpartij in de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nederlandse advocaat uit Enschede neergeschoten in Duitsland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen