Paul de Leeuw gaat volledig los op voormalig VVD-er Van Haga: "U bent helemaal niks!"

Paul de Leeuw gaat volledig los op voormalig VVD-er Van Haga: "U bent helemaal niks!"

Paul de Leeuw gaat volledig los op voormalig VVD-er <em>Van Haga</em>: &quot;U bent helemaal niks!&quot; Paul de Leeuw is tijdens het radioprogramma The Friday Move volledig los gegaan tegen het voormalig VVD-kamerlid Wybren van Haga, die zijn zetel niet aan VVD wilde afstaan nadat hij uit die partij was gezet: "U bent helemaal niks." Gefaald"U zit hier maar u bent in de ogen van de kiezer helemaal niks", vervolgt De Leeuw. "Als je faalt dan moet je gewoon weg. U heeft gewoon een fout spel gespeeld." De RTL-presentator is duidelijk niet te spreken over het gedrag van Van Haga en kiest een keiharde aanval, waar het voormalig kamerlid totaal door overrompeld lijkt en weinig tegen in kan brengen. "U hebt gefaald. U bent gewoon een loser." Bekijk het fragment van Veronica Inside hierboven. Veronica Inside wordt op maandag en vrijdag om 20.30 uur uitgezonden bij Veronica. Je kunt alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Paul de Leeuw en Francis van Broekhuizen zingen Ik Leef Nu Voor Jou (Vivo Per Lei) Bekijk deze video » Britt Dekker wilde John de Mol appen vanwege tegenvallende kijkcijfers Bekijk deze video » Johan Derksen over ruzie in The Voice of Holland: "Lil' Kleine is maar onzin" Bekijk deze video »
Viral :
Paul de Leeuw gaat volledig los op voormalig VVD-er Van Haga: "U bent helemaal niks!"

Paul de Leeuw is tijdens het radioprogramma The Friday Move volledig los gegaan tegen het voormalig VVD-kamerlid Wybren van Haga, die zijn zetel niet aan VVD wilde afstaan nadat hij uit die partij was gezet: "U bent helemaal niks."

Gefaald
"U zit hier maar u bent in de ogen van de kiezer helemaal niks", vervolgt De Leeuw. "Als je faalt dan moet je gewoon weg. U heeft gewoon een fout spel gespeeld." De RTL-presentator is duidelijk niet te spreken over het gedrag van Van Haga en kiest een keiharde aanval, waar het voormalig kamerlid totaal door overrompeld lijkt en weinig tegen in kan brengen. "U hebt gefaald. U bent gewoon een loser." Bekijk het fragment van Veronica Inside hierboven.

Veronica Inside wordt op maandag en vrijdag om 20.30 uur uitgezonden bij Veronica. Je kunt alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Paul de Leeuw gaat volledig los op voormalig VVD-er Van Haga: "U bent helemaal niks!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV