Livestream persconferentie Erik ten Hag voor Lille - Ajax

Livestream persconferentie Erik ten Hag voor Lille - Ajax

Livestream persconferentie Erik ten Hag voor <em>Lille - Ajax</em> Op woensdag 27 november speelt Ajax de vijfde wedstrijd in de groepsfase van de Champions League. In het noorden van Frankrijk gaan de Amsterdammers op bezoek bij Lille, een wedstrijd die gewonnen moet worden. Trainer Erik ten Hag blikt vooruit. VerdedigingDe coach van Ajax zal wellicht al een tipje van de sluier oplichten over de oplossing die hij heeft bedacht voor het centrum van zijn verdediging. Daley Blind en Joël Veltman zijn allebei geschorst na de bizarre rode kaarten die ze ontvingen in de uitwedstrijd tegen Chelsea. En hoe staat de spelersgroep er verder voor? Is Noussair Mazraoui, die zaterdagavond tegen Heracles Almelo geblesseerd uitviel, bijvoorbeeld weer fit? De wedstrijd Lille - Ajax is op woensdag 27 november om 21.00 uur te zien op Veronica. Kijk hierboven op dinsdag 26 november vanaf 19.15 uur LIVE naar de persconferentie van Erik ten Hag voor de wedstrijd Lille - Ajax. Willem Janssen na Ajax - FC Utrecht: "Ik ben nog nooit zo afgegaan" Bekijk deze video » Hans Kraay Jr. zeker: 'Ajax wordt kampioen, AZ tweede' Bekijk deze video » Samenvatting Ajax - Heracles Almelo Bekijk deze video »
Live :
Livestream persconferentie Erik ten Hag voor Lille - Ajax

Op woensdag 27 november speelt Ajax de vijfde wedstrijd in de groepsfase van de Champions League. In het noorden van Frankrijk gaan de Amsterdammers op bezoek bij Lille, een wedstrijd die gewonnen moet worden. Trainer Erik ten Hag blikt vooruit.

Verdediging
De coach van Ajax zal wellicht al een tipje van de sluier oplichten over de oplossing die hij heeft bedacht voor het centrum van zijn verdediging. Daley Blind en Joël Veltman zijn allebei geschorst na de bizarre rode kaarten die ze ontvingen in de uitwedstrijd tegen Chelsea. En hoe staat de spelersgroep er verder voor? Is Noussair Mazraoui, die zaterdagavond tegen Heracles Almelo geblesseerd uitviel, bijvoorbeeld weer fit?

De wedstrijd Lille - Ajax is op woensdag 27 november om 21.00 uur te zien op Veronica. Kijk hierboven op dinsdag 26 november vanaf 19.15 uur LIVE naar de persconferentie van Erik ten Hag voor de wedstrijd Lille - Ajax.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Livestream persconferentie Erik ten Hag voor Lille - Ajax of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen